Verjük meg Satya Nadella-t

 ( salaud | 2016. február 27., szombat - 4:56 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

1) Nem jött elő, nem tudom bizonyítani
2) Urban legend vagy FUD
3) A Linux se jobb
4) Pedig jó az neked, ha felteszed
5) Van külön edition a Microsoftnál, mert náluk sose jön ez elő?

Csak azért, hogy megkönnyítsem gelei dolgát, elég legyen csak számokat írnia ;-)

6) Már vagy három éve nem használok Windows 7-et.
7) Az ügyfeleimnél sincs ilyen probléma (vagy mert Enterprise-t használnak, vagy mert upgrade-elnek, vagy mert kezelték a problémát máshogy)
8) Kevésbé érdekel már az egész upgrade-téma, mint hogy mi lesz ma vacsorára. Ha nem akarsz upgrade-elni, ne kattints az "Upgrade now", "Upgrade this evening", vagy más "Upgrade"-kezdetű gombra.

Ha az IT-hez kicsit sem értő szüleim el tudták kerülni az upgrade-et, akkor valószínűleg nektek is menni fog.

8: a gond az, hogy ilyen lehetőség nincs! Kénytelen voltam az auto update-et kikapcsolni (aztán újból, amikor visszakapcsolta magát), mert simán feltelepíti magát a win10 kérdés nélkül! Letölt egy gigás update-et, aztán next rebootnál már frissít is.

Én együtt tudok élni azzal, hogy MS KB-t olvasok minden csomagra, viszont a család többi részénél már nem ilyen egyszerű ezt bevezetni...

Kezdem azt érezni, hogy kezd tényleg eljönni a linux desktop éve, bár nem pont amiatt amit szeretné(n)k.

--
"The only valid measurement of code quality: WTFs/min"

10) Használjon mindenki Windows 10-et!
___
Arany János: Grammatika versben

> 10)

:D

Nem akarsz a csapatnak venni Enterprise Windows 10-et? Akkor kisse kevesebb dolgod lenne a valaszolgatasokkal.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Tbh már most is csak azért válaszoltam a threadre, mert a thread első posztjában már benne volt a nickem. Egyébként hidegen hagy már a téma, mert újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk.

Nem lehet az olyan hideg egy ennyire mereven köcsög cégnél. :D

:)

Igazából már a szándékot sem értem. Aki eddig el tudta kerülni az upgrade-et, arról nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy nem akarja az upgrade-et, és a tudása is elegendő ahhoz, hogy elkerülje. Ez csak arra jó, hogy az anti-upgrade mozgalom tagjait feldűhítsék. (Aprópó, a Facebookon nincs még ilyen csoport? :-))

Valószínűleg, akik felelős azért, hogy még mindig erőltetik az upgrade-et, még soha nem hallott a pszichológiáról. Az ilyen mértékű erőszakos nyomulás csak az ellenállás fokozására jó. Ahelyett, hogy ünnepelne az MS, hogy a 10-esnek sikerült megelőznie az XP-t, inkább bosszantja a fényévekre levő 7-es felhasználóit.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

"Ahelyett, hogy ünnepelne az MS, hogy a 10-esnek sikerült megelőznie az XP-t, inkább bosszantja a fényévekre levő 7-es felhasználóit. "

hasonloan gondolom. bar nyilvan tudjak ezt ott is szoval biztosan celja van.

--
Vortex Rikers NC114-85EKL"""

Lehet hogy van cél, de az valami nagyon nyakatekert logikával található csak ki. Sajnos volt lehetőségem mentálisan sérült emberrel beszélgetni, és Ő is logikusan építette fel a téveszméjét. Csak a kiindulási pont volt hibás, viszont az abból levont következtetések már logikusak voltak.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

nuansznyi kulonbseg, hogy itt dollarmilliardokrol van szo, ami gondolom nincs a veletlenre bizva. szerintem valaki elkepzelt egy merleget, aminek egyik oldalan van valami haszon, masik oldalan meg az ittenihez hasonlo karogas. az egyik oldalra biztosan billen, ennek issza a levet egy reteg.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Van cél: Egy OS-verzió kell a bérleti konstrukcióra való átálláshoz. (azaz nem időben korlátlan használati jogot veszel, hanem időben korlátozott/rendszeresen megújítandó felhasználási jogosultságot)

Csak érdekesség képp az elmúlt 2 óra alatt történt események a KB3035583 frissítéssel kapcsolatban.
Ismerősöm nyár elején vásárolt laptopja és a hozzá külön megvásárolt teljes értékű Windows 8.1 telepítőkészlet( két lemez 32bit és 64bit 1 telepítő kóddal).A 64 bites van telepítve és nem tart igényt a Win 10-re, ennek érdekében mindig megtettünk mindent a W10-re történő váltás ellen.Ma ismét pucolásra hozzám került a gép, plussz a frissítések telepítése céljából.Nincs autoupdate beállítva, pont a Win10 miatt.
Ettől függetlenül valamikor csak megérkezett a Win10 éretsítő az értesítési területre( volt egy-két hónap az ősszel amikor más intézte a dolgokat).
-értesítő az értesítési területen,
-gépházban értesítés a fent említett frissítés telepítésének lehetőségére,
-ettől függetlenül már telepítve volt ez a frissítés,
-frissítést eltávolít>restart>frissítést keres,listából rejt,
-további Win10-re vonatkozó frissítések eltávolítása>restart>frissítést keres, listából rejt.

Most úgy néz ki a Windows Update rejtett frissítések listája, hogy a KB3035583 kétszer szerepel a listán és a mérete sem megegyező:
-KB3035583 (727KB-826KB),
-KB3035583 (718KB-817KB).

A picsogás oka:
-az egyszeri ember normálisan gondolkozva a fizetős szoftvereket illetően, megvásárolja a legális-hivatalos telepítőkészletet majd használja.Nyilatkozik a Windows10-et illetően, hogy nem tart rá igényt, mert azt szeretné használni amit megvásárolt(tudjuk nem a szoftvert,csak a használati jogát).
Ennek ellenére jönnek ezek az erőltetett dolgok.

Itt is. Én is kikapcsoltam már mindenhol az auto update-et teljesen.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."