OnePlus One - CM13

 ( Frantique | 2015. december 2., szerda - 10:30 )

Gyári rom legfrissebb változatáról váltottam a sok helyen megénekelt módon (TWRP + CM13 nightly + opengapps nano), a művelet eseménytelen volt, eddig 2 apróság jött elő:

1. A Google nem képes visszaállítani semmit a Play (?) szolgáltatáshoz kötött mentésből. Valószínű, nem lehet 5.1.1-ről 6.0-ra migrálni a háttérképem és a wifi adatokat a nagy verziókülönbség miatt. Tehát VIGYÁZAT! Teljesen nulláról indulsz! (Valaki tud rá megoldást?)

2. A főképernyőn levő cLock widgetnek sehol nem lelem a beállításait (előzőkben volt külön menüpont), ha valaki megtalálta, szóljon.

Akkuidőről egyelőre nem nyilatkozom.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

1. Ha 4-rol 5-re upgradelsz akkor sem tud semmit visszaallitani. A google appokat is ujra kell telepiteni.
2. A fokepernyon levo widget helyett keresd meg a playban a cLock nevu alkalmazast. Valahogy sikerult letorolnom az eredeti widgetet a fokepernyorol, tobbe nem tudtam visszarakni. Elmeletileg ez a cLock ugyanaz a widget.
--
FeZo

Hát, az első pontra adott válaszod helyes, csak nem megnyugtató.
A másodikra meg: ha már alapból ott a widget, kéne hozzá piszkáló menüpont is, mint a CM12-ben volt. Szóval a letöltöm a cLock alkalmazást számomra nem megoldás. Várom a következő nightyk egyikében a javítást.

--
Coding for fun. ;)

Az az erzesem, hogy a widgetet letoroltek es csak azert van ott mert regebbrol megmarat a telefonodban. Kivancsi vagyok ha valaki full wipe utan telepiti a rendszert akkor meg ott van vagy nincs.
--
FeZo

Full wipe volt, ezért fura.
--

Coding for fun. ;)

Most neztem meg a tableton, ujra mejelent awidget. Cclock a neve, a masik hasonlo, letoltheto app nevet rosszul irtam, azt chronusnak hivjak. Beallitasokhoz erintsd meg az orat, majd jobb folso sarokban van a harom pont. Arra bokjel ra majd widget settings.
--
FeZo

Nene, nincs ott. De ha kidobom a widgetet, és újra hozzáadom, megjelenik egy beállító menü hozzá.
--
Coding for fun. ;)