Xiaomi Mi 3 és CM12.1 nightly - SoD hiba javítva

Két nappal ezelőtt tértem át a MIUIHU ROM-ról a CyanogenMod 12.1 nightly verziójára, elsősorban kíváncsiságból, másodsorban a frissebb Android iránti vágyból. Eddig egy problémával találkoztam, de azt a mai nightly úgy tűnik javította.

A telefon véletlenszerű alkalmakkor kikapcsolt (Screen of Death néven emlegették a hibát), és csak a bekapcsológomb hosszas megnyomása után indult el. Ezt háromszor játszotta el összesen, szerencsére egyszer sem rosszkor, de azért nem volt jó érzés.

Nova Launcher, főképernyő

Az OTA frissítést reggel, ébredés után indítottam, szépen letöltötte és telepítette probléma nélkül. Egyetlen kényelmetlenség történt, a külön flashelt Xperia billentyűzet eltűnt, újra kellett flashelni TWRP-ben.

Ha nem lesz különösebb probléma a nightlyval, akkor megelégszem én is a heti frissítéssel. Ezzel a verzióval egy hibába futottam bele, a Chrome folyamatosan összeomlik. Mivel az elsődleges böngészőm a Firefox, ez nem okoz gondot, csak valaki más kedvéért teszteltem a Chrome-ot.

Hozzászólások

"Ezzel a verzióval egy hibába futottam bele, a Chrome folyamatosan összeomlik. Mivel az elsődleges böngészőm a Firefox, ez nem okoz gondot, csak valaki más kedvéért teszteltem a Chrome-ot."

A frissítés után a cache-eket (cache partíció, Chrome app cache) törölted? Megnéznéd, hogy a törlések után is összeomlik-e?

--
trey @ gépház