Solaris Sparc IaaS

Teszteléshez szükségem lenne egy Solaris Sparc gépre, ideálisan IaaS formájában, de (nem túl meglepően) nem találok szolgáltatót akinél lenne ilyen. Még a Joyent van legközelebb a SmartOS-sel, de tudtommal az nem ugyanaz.

Valaki tud ilyet? Köszi.

Hozzászólások

Mit tesztelnel es mennyi ideig?
Van ket UltraSPARC-om, bekapcsolva hagyhatom az egyiket egy napra. Ha tobb idore (vagy root jelszora) van szukseged akkor necces, mert eleg hangosak.

Ha nincs nagy állandó sávszélesség igény én is tudok adni hozzáférést egy SUN Fire V240-hez.


Oracle Solaris 10 1/13 s10s_u11wos_24a SPARC

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Köszi mindkettőtöknek, nem átmenetileg kell sajna, hanem hosszú távra. siteox.com-on van $300 havonta, ez a legolcsóbb amit találtam....

Szerintem ennél olcsóbb venni egyet. Mármint max. pár hónap (1-2-3?) árából veszel egy használt gépet. Értem én, hogy az nem lesz egy mai darab, meg az áram ára se lesz kevés, ha folyamatosan mennie kell, de anyagilag biztosan sokkal olcsóbb lesz, ha hosszútávra kell.

Update: a hardverapro-n pl. hirdetnek 30 rugóért T2000-et. Fog kelleni bele egy csereelem kb. 500 Ft-ért, mert az tuti kimerült.

Nagyjából 5 éve itt béreltem egy zónát pár hónap erejéig, rendkívül korrektek voltak. Ha léteznek még, nyugodt szívvel ajánlom őket.

UPDATE: ...és nem került 300 dollárba ;) (valamint a SmartOS egy illumos distro x86_64 architektúrán, tehát valóban nem felel meg Neked)
------------------------
Program terminated
{0} ok boto
boto ?