Ingyen készpénzfelvétel a Pennyben

 ( Breaknet | 2015. július 9., csütörtök - 11:35 )

Minimum 3 ezer Ft vásárlás után levehetsz max. 20 ezer Ft készpénzt a számládról, mindenféle kezelési költség nélkül. Próbálta már valaki?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez itt Németországban régóta működik több üzlethálózatban is, gondolom otthon is kártyás fizetésként számolják el (annak összes lehetséges költségével).

Amerikai filmekben láttam ilyet. Ott is alkudoztak a benzinkutassal, hogy ugyan legyen már olyan rendes, hogy a vásárláson felül lehúz még 50 dollárt a kártyáról és odaadja.
Magyarországon eszemben sem jutott ilyet megkérdezni egy pénztárostól. Gondolom, ha ez egy szolgáltatás lenne akkor ki is írnák valahova a boltban jól látható helyre.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Angol kocsmakban mukodik a dolog, mashol meg nem hasznaltam :)

---
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Cashbacknek hivjak a szolgaltatast, Angliabol terjedt el, mert igy kevesebb keszpenzt kellett visszatalicskazni a bankba (foleg akkor jo, ha a kartyahasznalatnak fix dija van a kereskedo fele, akkor neki mindegy mennyit von le, win-win mindket felnek). Itthon meg sosem probaltam, de ezek szerint van ilyen.

--
I'm not saying the new Apple Watch will only be worn by wankers but it's not vibration, shock and splash proof for nothing.

Magyarországon inkább a fordítottja van: bankkártyával fizetnél, de készpénzfelvételnek számít. Kipróbálhatod a legközelebbi postán.

Már nem sokáig :)

Cashback, angliaban mindenhol letezo dolog:)...