Chrome megőrült és óriási lett

Fórumok

Debian testing. Frissítettem pár programot tegnap, többek között [UPGRADE] google-chrome-stable:amd64 43.0.2357.81-1 -> 43.0.2357.124-1

Ma azt láttam, hogy fú, minden olyan nagy. Gondoltam, biztos megnagyítottam az utolsó oldalt tegnap, ezért nyomtam egy ^0-t, hogy visszaálljon alap méretre. Nos, a weblap valamivel kisebb is lett, de úgy néz ki, hogy a chrome menü, a tabok, a location bar, szóval minden, ami nem a weblap, az durván nagy. A weblap is nagyobb, mint volt, mostanában olyan 75% méret körül jó.

Chrome-ban nem találtam opciót a weblapon kívüli részek méretének a változtatására. Arra gondoltam, hátha valami régi konfiguráció zavarja össze, de a ~/.config/google/google-chrome könyvtár törlése után se javult meg.

Másoknak van hasonló gondja? Tudja valaki, hogy mi okozza? Van rá megoldás?

Emlékszem, 1996-ban X resource beállításokkal lehetett szabályozni, hogy milyen és mekkora betűt használjon valami program, hol nyíljon meg az ablak, stb. Már nem emlékszem rá, hogy kellett pontosan, de jelenleg semmi más ötletem nincs (és nem is biztos persze, hogy a resource változtatás megjavítja, mert nem a font néz ki túl nagynak).

Ugye ide képet nem lehet beilleszteni?

Akkor itt esetleg egy screenshot:
https://lh4.googleusercontent.com/-kEa4AfvaKzk/VXmkJ1cuoNI/AAAAAAAAJ7M/…

Hozzászólások

A rendszeren valamilyen más betűtípust kellene beállítani. Hajlamos bizonyos típusokkal a bénázásra.

Ha mar betutipus. Par napja valtottam Debian-ra Win7-rol (okat ne firtassuk). Leginkabb az zavar hogy kozel se sikerult olyan jol olvashato betutipust talalnom chrome-ban, mint ami win alatt volt. VM gepre feltettem egy Win7-et csak hogy megnezzem mi ott a default. Times New Roman. Kerdem en ki milyen betutipussal hasznalja a bongeszot esetleg sikerult e ravarazsolni hasnolot mint Win-en van.

Teljesen hülye és megalapozatlan gondolat:
Nem lehet, hogy valamiért azt hiszi, hogy nagy pixelsűrűségű a kijelződ, és ezért nagyít mindent?