csak úgy

a mappák lekérdezése sikertelen. 24 órája.

a freemail jobban rühell engem mint viszont. kéremkapcsojjjjaki.

Hozzászólások

Nem hittem volna, hogy valaki még használ freemail-t. :-)
---------------------------
Oszt jónapot!

Ezt a mondatot minden egyes freemail-sztringet tartalmazó fórumszálhoz hozzáteszi valaki. Kurva uncsi. Igen, használják. Meg a citromail-t is. Meg a gmail-t is. Meg az outlook.com -ot is, stb. Nem mindenkinek elegendő a 5minutesmail.com a levelezéshez. Ráadásul egy bejáratott e-mailcímet se mindenki ad fel. (Jelzem szerintem nem az a baj, hgy ezeket használják - hanem mondjuk mikor állami kommunikációban jön szembe fenti e-mail cím.)

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.

Azért ne mossuk össze a dolgokat. A gmail meg az outlook.com űrhajó a freemail/citromailhez képest, még a maguk gondjaikkal és mindenféle ismert és ismeretlen ügyeikkel együtt is. Az értetlenkedés általában abból adódik, hogy a freemail és a citromail egyszerűen nem működik jól, és ez nagyon durván látszik smtp üzemeltetői oldalon is. Gyakran napok telnek el úgy, hogy a queue-ban ücsörögnek levelek ezen két domain mx-eire várva, mert azok egyszerűen timeoutolnak.

Namost perszehogy meglepődik az ember, amikor találkozik valakivel, aki ezt userként használja, hiszen nem érti, hogy hogyan tud együtt élni valaki azzal, hogy néha napokig nem kap meg leveleket (vagy egyáltalán nem kap meg).

Mindemellett persze lehet unalmas már egy ilyen beszólogatás, de azért az vegyük észre, hogy ennek a jelenségnek/rácsodálkozásnak elég jó oka van.

Ne sarkítsunk, 2014-ben ha bármilyen (legyen az ingyenes) levelezőrendszerrel ilyen szintű problémák vannak, akkor azt mindennel lehet magyarázni (csak minek...), de amivel te próbálod, azzal biztosan nem.

Vagy ha netán valamilyen mta-t üzemeltetsz, akkor ezzel az indokkal szokott 1-2 napig leveleket nem átvenni, aztán rendben is van minden?

Több freemail-es ládikám közül egyet nem tudok pop3-on elérni, a többit igen.

Szerk.:

Mail server freemail.hu responded: system error, try again

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Múltkor is volt valami hasonló(?), ügyfeleinktől hallottam legalábbis. Akkor valami pár (2-3)nap kellett a probléma megoldásához, ha jól tudom, de erről ennél pontosabb információm nincs (időt tekintve sem).

közel 48 órája. köszi fm :D

szerk: 2 perce megindult

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS