Assange: Google Is Not What It Seems

Fórumok

http://www.newsweek.com/assange-google-not-what-it-seems-279447

... avagy, amit a meghívókunyerátor hupuk sosem fognak felfogni.

Hozzászólások

TL;DR. What does it seem? What is it actually? Not evil vs. evil?

--

Szia,
Bocs, hogy ilyet teszek, de elmondanád a konklúziód a cikk nyomán? Végig rágtam magam rajta, és az én olvasatomban csak az alábbi konklúzió jött le, amit szerintem az írója is tervezett: "A “don’t be evil” empire is still an empire. "
Végig viszi, az olvasatomban, hogy nem tudja megítélni, hogy akkor most jó-e vagy sem a google, csak azt, hogy egy birodalom, ami már megítélhetetlen erkölcsökön áll. Se nem jó, se nem rossz, mivel mindkét oldalon ott áll. De ezt minden épeszű ember látja, legalábbis, akiket én ismerek...
De, kérlek, oszd meg az értelmezésed a cikkről, hogy megértsem, mit is akartál mondani... Vagy, ennek csak köpködés lenne a célja?
Üdv,
LuiseX

Szia,
Még mindig a TE véleményed érdekel a cikkről, és nem a személyes indíttatásaid. Jelenleg úgy látom, hogy egy egységsugarú google hater vagy, aki nem vesz ki többet, mint amit a szemellenzőjére írtak.
Ha ezt nem vagy képes megosztani velünk, kérlek, áruld el, miért is nem?
A cikket elolvastam, értek ennyire még angolul. És, ahogy végignéztem, csak az derül ki, hogy szoros kapcsolat van egyrészt a különböző szabadságpárti szervezetekkel, másodrészt az Amerikai kormánnyal is. Az, hogy ebből melyik erő merre hat (google a kormányra, civilszervezet a googlre, vagy google mindkettőre), nem derül ki. Ezt a konklúziót még Assange se tudta levonni, csak felvezette a témaindító cikkét (tekintve, ez kb. ennek felel meg), hogy annyira se nem fehér se nem fekete ez a Google...
Pont ezért kérdezem, hogy NEKED mi a véleményed. Amennyiben képtelen vagy ezt kifejteni, kénytelen leszek rólad feltételezni a második mondatomban leírtakat, illetve azt, hogy a magyar nyelvvel vannak nehézségeid...
Üdv,
LuiseX
Szerk: Mellékesen, ha nem nekem szólt, miért válaszoltál az én postomra?

Mások véleményének kényszeres habzsolása/ütlegelése helyett néha önállóan gondolkozni is érdemes, az angol nyelv elsajátítása mellett. A "szabadságpárti" idézőjelbe írandó, az "amerikai kormány" pedig lowercase, még akkor is ha amúgy nagyon szereted. A magyar nyelv elsajátítása is előnyös lehet számodra.

El tudom képzelni, hogy ez főleg azoknak jó deal, akik amúgy sem akarnak már ide posztolni. HZ-nek például különösen előnyös lett volna: egyrészt ugyanúgy nem tudna többet belépni (pont, mint most), másrészt eltűnt volna a kilométeres hülyeséggyűjteménye, ami elég gáz volt.

Ja, ebből kifolyólag nem is tudom, hogy melyik szánalmasabb. Aki "kéri", vagy aki adja. Tudok egyébként olyan megzsaroltról, aki férfi volt a talpán, elhajtotta a halál faszára és inkább felhívott kb. egy évvel ezelőtt és elmondta ezt az egész nevetséges színjátékot.

Respekt neki.

"másrészt eltűnt volna a kilométeres hülyeséggyűjteménye, ami elég gáz volt."

Jaj, milyen jó! Ebből is látszik, hogy az egész bohóckodás nem szól másról, csak az ellenem érzett ellenszenvéről. Hiszen ezek szerint bárki beszélhet hülyeséget, nem magának a hülyeségnek a gyűjtése a cél, mert azt bratyizással el lehet tüntettetni.

Ez viszont nagyon szar :D

--
trey @ gépház

Szia,
Bocs, de te magad is eléggé szét offolod, akárhogy is nézem.
És, még a topicot sem látom kialakulni (legalábbis az indító hozzászólásodat tekintve...), csak azt ,hogy próbálod mindenkire elég vehemensen ráerőltetni saját, ki nem mondott nézeteidet mindenkire.
Bocs a személyes kérdésért, de mellékesen, neked vannak IRL barátaid?
Üdv,
LuiseX

Sajnos (vagy szerencsére?) ez az egész topic már átkerült a megérdemelt helyére, a "Flame"-be, így nincs mit szétoffolni. Hogy te minek örülsz vagy minek nem, az meg kevéssé érdekel.

Ha pedig flame, akkor csináld rendesen, mert rohadjak meg, mindjárt elalszok. Gyerünk, vedd elő amid van, zúdítsd! Hátha kiadod és akkor jobb lesz :D

--
trey @ gépház

Te már a személyeskedésig süllyedtél. Szégyeld magad!

Szia,
Bocs, de mások véleményének flame-fuelként felhasználása ugyanúgy nem túl sok gondolkozást sugall. Én gondolkoztam, leírtam, erre te nem épp a válaszomhoz illő reakciót préselsz ki.
Ha megbocsájtasz, ezzel szép lassan lekerülsz az értelmes emberek listájáról.
Indulatok helyett mondhattál volna annyit is, hogy bocs, nem szeretném megosztani, max. privben. És, téma elrendezve, neked nem kell vállalnod a véleményedet, ha félted bárkitől is. És mindenki boldog a mese végén ;)
Ellenben, az előző a hozzászólásomat is flame üzemanyagként használod, de immár ellenem... Azért, ugye tudod, hogy kellően primitív játszma ez, és nem informatikushoz méltó?
Üdv,
LuiseX

Szia,
Bocs, de tényleg gyenge próbálkozás ez... Főleg, hogy még csak nem is kapcsolódik a hozzászólásod ahhoz, amire reagálsz.
Nem értem, miért nem tudsz a témával kapcsolatban nyilatkozni flame helyett, legalább annyit, hogy nem akarsz nyilatkozni. Mellékesen, elég rosszul is csinálod ezt a flamelést. Több ember megy el innen, mint amennyi bekapcsolódik, szerintem ez már sugallja, hogy alapjaiban hibás a stratégiád, már ha van ilyen.
S be kell valljam, még csak kényelmetlen helyzetben sem érzem magam. Vagy, te igen?
Üdv,
LuiseX