Facebook Disconnect (Chrome extension volt) alternatívája

 ( carlcolt | 2014. augusztus 7., csütörtök - 23:34 )

Régen volt a Chrome-hoz egy Facebook disconnect extensionöm. Arra volt jó, hogy a like gombok nem jelentek meg külső oldalon, ergo nem kellett nézegetnem az activity logomat csak mert valaki megtrükközte a js-t és rákattintott helyettem hogy lájkolom a bejegyzést egy másra kattintásra. Lényeg, mehettem megbízhatatlanabb domainű oldalakra anélkül, hogy felhasználták volna a Facebookos sütimet és odakerült volna az oldalamra hogy lájkoltam a posztot mikor nem is láttam lájk gombot (ráadásul megint lyukas a Facebook, mellesleg jó régóta, így megint meg lehet ezt csinálni).

Nos a probléma: tönkrement a Facebook disconnect extension. Az egy dolog hogy nem teszi a dolgát, de még reklámokat is dobál fel nekem új tabon cserébe'. És 4.5 csillagon áll a Chrome web store-ban mert emiatt a két ok miatt még csak mostanában kezdett 1 csillagokat kapni. De a lényeg: nem működik és nekem kellene. Vagy valami más helyette, ami azt hazudja az összes oldalnak amire rámegyek, hogy nincs is Facebook cookie-m. Ötletek? Google nem adott értelmes találatot.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tapasztalatod is van vele? Latom iOS-re is van, azon is a dolgat teszi, akar appon belul is?

Csak Firefoxon van vele (jó) tapasztalatom, ott működik.

-- Dupla --

Ez egyébként olyan kurvakurva bosszantó.
--
blogom

Igen :/

Ghostery. Nem csak a Like cucclikat tudja blokkolni, hanem még ezerféle "követő" kódot is, én Chrome alatt használom régóta. Van iOS-re is, de azzal nincs tapasztalatom.
__
http://fodi.be

Koszi, megnezem most

Update: egyelore bevalt, tetszik, koszi :)

Update2: talaltam ellenpeldat amin nem mukodik, barmennyire is ugy tunt mukodne, ott volt a like-om az activity logban :(

Adblock Plus?
Külön profil a fészbúknak?
Vagy töröld inaktiváld a fászbók profilod?

Ezek közül egyik sem opció, adblock eleve tök másra van kitalálva.

Pedig az Adblock Plus is eltudja tüntetni a gonbokat.
https://adblockplus.org/en/features#socialmedia
Elméletileg.