Jó műszerész? Régi Hi-Fi javítása

Van nekem egy Technics A900S Mark II-es erősítőm. Semmi pénzért nem cserélném másra. A forrás választó tekerője elkezdett rosszalkodni, megjavíttatnám.

Tudtok ajánlani jó műszerészt, aki megoldja ezt nekem?

Részemről nem ár, inkább minőségkritikus a feladat.

Hozzászólások

Prohardver hifis topikjában azt hiszem, előbb kapsz használható segítséget.
De egyetértek az előttem szólóval, nekem is tetszik.

Típushiba. Az enyém is ezt csinálja és láttam már több eladó példányt is ugyanezzel a problémával.

Alkatrészt lehet tudok adni hozzá.
Kicsit jobb minőségű képet tudnál posztolni a bemenetválsztóról?
Üdv.:
Menya

Szia,

http://audioszerviz.hu/
Velem nagyon korrektek, rendesek voltak. Yamaha erossitomet csinaltattam veluk azutan, hogy egy masik szervizben vitas ugyem tamadt, hozzajuk vittuk el fuggetlen velemenyre. Nem csak hogy megtalaltak a valos hibat de javitottak is.

A muhely, ott toltott ido alapjan, beszelgeteseing alapjan azt ereztem, hogy tenyleg szeretik amit csinalnak s nem tegnap kezdtek.

Sok sikert, remelem sikerul megoldani!

Üdv

Érdekes, hogy a 'régi' hifit senki sem akarja eladni :) Én annó Marantz-ot vettem (pm63, cd63, sd63 - utobbit már nem használom), és sokat gondolkodtam hogy vennék valami újat, de rájöttem hogy a hangja - számomra - hibátlan, eladni meg nem éri meg. 2db tannoy 633-at és 2db tannoy mercury v1-et hajtok meg vele.

Érdemes lehet akár csak alkartészért megkérdezni a hivatalos Panasonic szervizt. Régebben egyszer teljes meglepetésemre a kb 10 éves Technics hangszórómba messze a legjobb áron adtak eredeti magassugárzót. Akkor valahol a Fehérvári út-Andor utca sarok kornyékén voltak...