OnePlus One Invite

 ( Ritter | 2014. május 10., szombat - 12:19 )

Szeretnék egy OnePlus One Invite-ot kérni. Gondolom másokat is érdekel egy ilyen forum topic.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

+1

+1

+1

+1

nn1505

Megadom az engedélyt, kérjetek nyugodtan :)

Szerintem írj PÜ-ben a feliratkozóknak.

szerintem nem erted

+1

+1

Erre én is jelentkeznék :)

Egyelőre OnePlus One invite-ból nagyobb a hiány mint egykor gmail inviteokból.

Kiváncsi vagyok lesz-e erre a google-nek a nexuson keresztül válasza. Mert ugye ez is stock droidhoz hasonló, elég high spec., ráadásul olcsóbb...

Kell nekik egyáltalán választ adni? Play a OnePlus One-on is lesz, nem? Akkor pedig ugyanúgy hozza a pénzt a Googlenek mint a Nexusok, SGS és a többiek.

Nekem olyasmi rémlik, hogy a Google beszántotta a Nexus sorozatot, és jövőre a felső-közép helyett csak prémium kategóriában ad ki "Android Silver" néven telefont.

Ez még csak pletyka.

Sőt, már a Silvert is beszántotta. Így sejthetően a Nexus széria tovább mozog. A nyomott áras cuccok jól mennek, viszont fejlesztői referenciának egy Android One-os készülék gyengus.
------------------------
Everyone is a winner*

Pedig akkor talán olyan alkalmazások készülnének, amik gyengébb, vagy régebbi hardveren is jól muzsikálnának, és nem kéne kidobni a négy éves egyébként jól működő telefont, mert azok az alkalmazások amik ugyanzt tudják mint 2-3 éve lassabbak és többet zabálnak...

+1

Ez mekkora ötlet!
Meghívó kell, hogy vásárolhassak! Beszarás! Tisztára mint az átkosban, karajt csak a "haveroknak" a pult alól! Talán ha akkor is közösségi élménynek csomagolják a dolgot szerették volna az emberek.
Még azt játszhatnák meg, hogy betiltatják valahogy. Na, akkor is vinnék mint a cukrot. :)

Gondolom a korlátozott gyártókapacitás miatt. Még mindig jobb megoldás, mintha kiirják, hogy "rendeld meg most, majd szállítjuk ha lesz".

Nem a gyártókapacitás túl alacsony hanem az ár.

Most belegondoltam ennek apropóján, milyen smucig disznó lettem... Néhány évvel ezelőtt vidáman kiadtam 600 eurót a Nokia E71-ért amikor megjelent. Ma már nem adnék ki 300 dolcsit sem egy telefonért. Kinőttem abból a korból már :)

Tévedés. Lehet venni invite nélkül is. Azoknak kell invite, akik extra olcsó áron akarnak hozzájutni.

--
trey @ gépház

Még egyszer végignéztem az oldalt, de meghívás nélküli vételi lehetőségnek se híre se hamva. Ettől még lehet hogy igazad van, ugyanakkor tényleg nagyszerű húzás, ahogy felkavarják az állóvizet.

A drupal levágta a linked végét, így klickre 404-es lett.
link

Nyilvánvalóan igazam van, mert én is vettem invite nélkül. Egy szóval sem állítottam, hogy külföldről, illetve, hogy a gyártótól.

--
trey @ gépház

Mennyi az ara invite-tal? Tenyleg olcsobb, mint a kinai verziot megvenni?

299 dollár az ára (16GB-os fehér), ha kapsz és szállítanak Magyarországra. + (állítólag) posta, + vám, + ÁFA

Ezekhez nem értek, sosem vettem telefont külföldről. Valaki összeadta a múltkor és az jött ki, nem sokkal olcsóbb, mint amennyiért én vettem (110). Viszont mivel a boltban bruttó 130 körül van, annyiért még mindig olcsóbb lenne jóval.

Mondom még egyszer, ha be tudod hozatni és valóban ki kell ezeket fizetni. Ennek utána kell járni.

--
trey @ gépház

VÁM nincs! csak ÁFA

Erről többször több helyen - pl. itt és itt - vehemens viták folytak már.

Én nem tudom.

--
trey @ gépház

Van vám, csak 0% :)

Jó, de mi az alapja a 0%-os ÁFA-nak? Mármint jogalapja. Nem szóbeszédre gondolok, hanem konkrét egyezményre vagy jogszabályra. Nem mintha számítana, mert a VÁM mértéke elenyésző. A képlet One 300$ + szállítási díj XX$ * 2,5% VÁM * 27% ÁFA. Ha a VÁM kiesik, akkor se veri a seggét a földhöz az ember. Ha az ÁFA-t 20%-ra csökkentenék, attól már inkább...

Pontosan nem tudom milyen, de valójában egy egyezmény van a hátterében, ha jól emlékszem, ami alapjáb az elektronikai, számtech. cuccokra 0% a vám. Az ÁFA-val kapcsolatban igazad van, legközelebb gondolj erre a szavazatod leadásakor :)

Szingapúri egyezmény, de nem tudom, hogy telefonokra vonatkozik e.
(Annak ellenére, hogy ma minden okos telefon gyakorlatilag számítógép.)

Köszi, megnéztem. Ez egy kettős adóztatást elkerülő egyezmény, aminek egy törvény ad keretet. Viszont a vám mértékét nem taglalja, mert ahogy a neve is mutatja: "2000. évi XXI. törvény a Magyar Köztársaság és a Szingapúri Köztársaság között a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelemadók területén Szingapúrban, 1997. április 17-én aláírt Megállapodás és az azt kiegészítő Jegyzőkönyv kihirdetéséről ", tehát szerzett jövedelem jellegű kérdéskört érinti. Szóval még mindig rejtély a 0% VÁM. Tipikusan az értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja típusú probléma. :D Valami kiegészítő vámmentességi megállapodás lehet a dolog mögött.

Valami ilyesmit tartok reálisabbnak: http://tech2.hu/pandawill-vambiztositas-0851832

> Jó, de mi az alapja a 0%-os ÁFA-nak?

0% AFA != 0% VAM. Minek keverni?
Afa mindenkeppen van, hogyha vamoljak, fuggetlenul attol, hogy 0% vam, vagy nem.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Köszi, javítom, elgépelés.

szerk.

Mégse javítom, nem lehet. :)

Kíváncsi volnék annak a véleményére aki invite-al rendelt egyet, s neki pontosan mennyibe került.

Napi szinten kb tizenotszor ujra es ujra leirjak a sikersztorikat.
Itt egy pelda.

Amugy 299eur a telefon, 11eur a posta pl nemetorszagba, ha megpattintod mailboxde-n at, akkor meg 18eur, azaz kb 328eur osszesen a global verzio 2 ev eu garival 64g-s sandstone black a gyartotol.

A 64GB-os 1+1 ára nem 349USD ami 274EUR?
Vagy van valami adó a németországba küldött mobilokon?

Én vasárnap rendeltem 64Gb-os változatot, 112e HUF volt mindennel együtt.
az a meghívót amit vásárlás után oszthat ki az ember 24 órával az értesítés után át kell venni, különben visszamegy a feladónak, ha rákattintasz a meghívó átvételére akkor újabb 24 órád van megrendelni a telefont (felhasználni a meghívót), ha ezt elmulasztod a meghívó elenyészik (asszem, de lehet, hogy ekkor is visszamegy a feladóhoz).

Magyarországra nem szállítanak, én angliában élő ismerőshöz rendeltem. Három kontinensen vannak raktáraik. Így van EU-n belül is. Hétfőn délelőtt kaptam a levelet, hogy postázták (standard kiszállítást kértem), hétfő kora délután írt az ismerősöm, hogy átvette a cuccot, szóval valszeg az európai raktár Angliában van. Ezért is ennyi az ára, gondolom ők már kifizették rá a vámot, áfát, mindent és ezt belekalkulálták az árba, nekem csak a szállítást kellett fizetnem.

A gubanc, hogy mire ideerne (VAM+szallitas+Iletek...) nem is olcso. Ill. minimalissal olcsobb, mintha boltbol veszik, mint te. Plusz, nincs egyszeru garancia, miegymas.

Amugy azt se art tudni, hogy a 16GB-os es 64GB-osra kulon meghivo jo. (nekem igy mondtak) Siman lehet, hogy valakinek 16-os meg megfizetheto, 64-es mar nem, hiaba kapna meghivot.

"A gubanc, hogy mire ideerne (VAM+szallitas+Iletek...) nem is olcso."

Mihez képest?

"Ill. minimalissal olcsobb, mintha boltbol veszik, mint te. Plusz, nincs egyszeru garancia, miegymas."

Ez így van.

"Amugy azt se art tudni, hogy a 16GB-os es 64GB-osra kulon meghivo jo. (nekem igy mondtak)"

Így van.

"Siman lehet, hogy valakinek 16-os meg megfizetheto, 64-es mar nem, hiaba kapna meghivot."

Cudar egy világban élünk :)

--
trey @ gépház

"Mihez képest?"

Amennyiert te vetted, ill. $300 elekepesztoen olcso, de ha hozzaveszuk a jarulekos koltsegeket, erosen a felso kategorias telefonok koze kerul a kiadando penz mennyisege miatt.

"Cudar egy világban élünk :)"

Csak annyit akartam mondani, ha valakinek invite kell, szolhatna, hogy 16GB vagy 64GB -os kell neki, vagy tokmindegy. Teccikerteni. :)

Magyarországról milyen garancia van erre a mobilra? Postázni kell UK-ba?

Ebből nem derül ki, hogy EU-tag országban mint Magyarország, ahol hivatalosan nem forgalmazzák a OnePlus Onet is fizetik-e az odapostázás díját garanciális problémánál?

Javitsanak ki, ha tevedek, de 1+ postaz worldwide, igy effektive "mindenhol" forgalmaznak. EU wide meg plane.

Tévedsz.

+1

Az invite-okban fel is hívják a figyelmed arra, ha olyan országból kéred, ahova nem szállítanak, hogy oda nem szállítanak,

--
trey @ gépház

Ha valakinek mégis lenne egy meghívója én örülnék neki. Köszi :)

+1

Ebayen (UK) atlag 15 fontert lehet hozzajutni. Azt tudjatok ugye, hogy Magyarorszagra nem postaznak? :)
Hogy miert jo ez a cegnek, hogy csinaltak egy feketepiacot a meghivoknak (mert teljesen nyilvanvalo volt, hogy ez lesz), ahelyett, hogy valahogy a sajat hasznukra forditottak volna az erdeklodest, nem tudom, de en ilyen formaban akkor sem vennek telefont, ha ingyen utanam dobnak.

Én UK-ban élek, de nem tudom mi a garancia ,hogy ezek az invite-ok valódiak, bár lehet beprobálok egyet :)

Az xda developers oldalán volt valami szerveződés meghívók megosztására. Mint ha annyi lett volna a feltétel, hogy a te meghívóidat te is osszad tovább ha kapsz, vagy ilyesmi. Az nem pénzlehúzásról szólt, hanem jófejségről, esetleg érdemes ránézni

+1

Fun:

http://9gag.com/gag/aRgKZGM?ref=fbp

--
trey @ gépház

+1

Ha valakinek van "felesleges" invite-ja akkor kernek szepen.

Érdemes lógni itt:

http://www.reddit.com/r/oneplus/new/

Gyakran dobnak fel.

--
trey @ gépház

Én is :)
Ide is dobálhatna fel valaki.
Habár elég nehéz ugye úgy megvenni a telót, hogy az ténylegesen 249 vagy 349 dollár plusz szállítási költség legyen.

Nem lehetetlen a dolog. Én a múlt hét elején kezdtem próbálkozni, hét végére kaptam a hivatalos fórumon keresztül. (Versenyzés nélkül, fő a magyar összetartás! :) ) Ha kapok majd meghívót jelzem.

1+1

Koszi!

Sziasztok!

Vannak osztható meghívóim. Akinek még aktuális, és kerete is van rá szóljon. Nincs egészen 5 nap hátra a felhasználhatóságukból.

Y.

3db invite vihető 64Gbyte sandstone black edition-re. Keress privátban.
Elfogytak. Sok örömöt mindenkinek a készülékhez :D

--
http://hwk.hu

Írtam egy meghívóhalász botot, amivel már több mint 60 embernek segítettem telefonhoz jutni.
Ha valakinek van rá igénye, tudok még szerezni meghívókat.

A menete itt található:
http://mobilarena.hu/tema/re_oneplus_one_kina_mar_itt_one/hsz_2778-2778.html

szia! erdekelne. koszi!

16 és 64 GB változat is elérhető ezzel?

írtam pm-et, esetleg elakadt a spam-ben?
--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Itt most 20000 invite-ot osztogatnak, aki esetleg szeretne itt az alkalom! Ha jól olvasom az elso 20000 kap. 21 perce írták ki, jó esély van még rá talán :)

https://forums.oneplus.net/threads/the-october-pre-orders-warm-up.132911/

Van egy 64GB-os sandstone black meghívóm, ha valakit érdekel. Csak olyan írjon, aki prompt meg akarja venni a telót, mert az igényléstől számítva 24 óra alatt lejár.

Elkelt.

Mennyi zseton lett volna?

A meghívót ingyen adtam :) Ha az a kérdés, hogy a teló mennyiért jött be, akkor 340 EUR. (~300 a teló, ~22 EUR a mailboxde.com-ig, onnan meg az UPS ~18 EUR).

Ma jött meg ismerősnek kb ugyanennyi volt 500 eurós értékbiztosítással szintén mailboxde.

Telefon érdekelt hogy mennyire kardozzak saját magam vagy vegyem meg hazai import cégtől.

A 64GB-os 1+1 ára nem 349USD ami 274EUR?
Vagy van valami adó a Németországba küldött mobilokon?

Aki rendelt már telefont, az számlával együtt kapja, s azt el tudja számolni, vagy az ilyet azt felejtsem el ?

Angliában megszokott számlát kapsz e-mailben, hogy ezt el tudod-e számolni, arról a könyvelőddel beszélj.

Esetleg van még valaki, aki meg tud dobni eggyel?

Sziasztok,

ha valakinek akadna egy, azt köszönettel venném.

https://www.youtube.com/watch?v=9sClsCMAhM0

Üdv,

Z.

Egy 64 GB Sandstone Black meghivot kerhetnek valakitol?

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

You have a new invite!

Dear fanboy/girl,

Whoop whoop! You have just received an invite to purchase the OnePlus One.

To use this invite, please follow this link to claim it as yours (you have less than 24h to do so): https://account.oneplus.net/invite/claim/JGXF-3VL5-XK5H-XWEG. If you haven't yet registered your account, no problem. Just follow this link: https://account.oneplus.net/sign-up

Remember that this invite can only be used for orders shipping to Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States.

The invite will expire 24 hours from when we sent this email, not necessarily when you received it, please claim it as soon as possible as expired invites are not re-activated.

Enjoy!

Elhasználta valaki ?

ugy latom el.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

ennyit azért írhatott volna aki elvitte :-)

Kérhetnék egy 64 GB Sandstone Black meghivót valakitől?

nekem egy 16GB-s is jól jönne! :)

--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Van egy 64 GB Sandstone Black invite-em. Akit érdekel, szóljon.

--
trey @ gépház

Elkelt.

--
trey @ gépház

64 GB Sandstone invite: https://account.oneplus.net/invite/claim/Q3VR-T3WK-(egy)LNK-UEST

Egy helyettesítést értelemszerűen el kell végezni, 24 h van megvenni a meghívó felhasználása után. De a link 24hn belül lejár. Az új tulajnak megköszönném ha kiírná, hogy vitte.
Amúgy sok sikert hozzá! ;)

No invite with that code exists.
Valaki vitte.

Köszi szépen, én vittem el. Ugyanitt iPhone 5 eladó. :)

Milyen jól fog jönni neked, hogy a mostantól leszállításra kerülő One-okhoz már van gyárilag nano-SIM támogatás!

Állítólag ügyelek kérésére vezették be. Sokan váltanak iPhone-ról.

--
trey @ gépház

Ahogy a fórumban írták: igazán lehetett volna már akkor is, amikor én rendeltem (múlt hét)

Üdv a klubban :)

Csak bírjam kivárni, amig ideeér. :)

Úgy néz ki, egy darabig marad az iphone, ugyanis a postán "eltűnt" a csomag.

Anglia és Németország között, vagy Németországból Magyarország felé?

Németország - Magyaroszág között. Az már kiderült, hogy itthon tűnt el.

Hogyan jött a készülék? UPS-sel vagy sima posta?

Én DPD-vel akartam feladatni, mert tudtam, hogy arra van 500 euró értékbiztosítás. De a haverom, aki kint intézte, feladta DHL-el, nálunk meg azt a Posta kezeli.

Nem tudom ezt miből gondolod, de van itthon is DHL, az USA-ból jövő DHL-es csomagjaimat nem a Posta szokta kihozni...

Amikor a Kindle 3-at vettem, akkor azt a DHL vámkezelte, és hozta ki. Azóta több csomagom is volt, amit a DHL szállított (Amazontól is), de reptérről már a Magyar Posta hozta ki. Az okokat nem tudom, de már többször előfordult. Talán ahhoz lehet köze, hogy most már a Magyar Posta végzi a vám elé állítást. Amikor a Kindle-t vette, akkor még más is végezhette ezt a tevékenységet.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Ne haragudj, ez szerintem téves, kb. 2 hete jött UPS-es csomagom, az UPS rendezte a vámolást. DHL csomagom kb. másfél hónapja jött, azt a DHL rendezte, ők is hozták ki.
Két dolgot tudok elképzelni:
- Nem DHL-el lehett feladva.
- Van valami olcsóbb szolgáltatása a DHL-nek ami a célországban tényleg a postán végződtet. bben az esetben az olcsó húsnak kategória.

Most jön a OnePlus One-om. Elsőbbségi, értékbiztosított küldemény, DHL-nél feladva. Ha jól emlékszem, akkor ennél drágábban csak magasabb értékbiztosítással tudtam volna feladni a DHL-nél (500 helyett 1000 euró). A DHL tracking oldalán látom, hogy hol tart a csomag. Mióta „repülőre ült” Németországban, azóta a Magyar Posta nyomkövetési oldalán is látom a csomag állapotát. Igaz kicsit késik a DHL trackinghez képest, de pár óra csúszással a posta oldalán is megjelenik az új állapot.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Onnan, hogy napi kapcsolatban vagyok a postával. Ők mondták, hogy beérkezett a küldemény hozzájuk Ferihegyre, de a kézbesítő postára már nem.

Van egy "One - 64 GB Sandstone Black" invite-om kell valakinek?

Igen. :)

Mivel te voltal az első neked ajánlom fel,de elötte még azt ugye tudod hogy 24 oran belül meg kell venned és hogy MO-ra nem szállítanak... ?

Igen. Mindkét feltételt tudom teljesíteni. Köszi! :)

megvan meg? legyszi nekem :)
koszi

Valaki homályosítson már fel....van ez az oldal : http://oneplusoneinvites.net/invite/lsx0rMny

Hogy lesz ebből meghívó (ha egyáltalán)?

--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Ebből már sehogy .D

Ebből sehogy, de ha felmész a fő domainre akkor ott látszik, hogy mozog a számláló...ezt a linket valakitől kellene kapni aki már vásárolt?
--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Igen.

Lenne valaki olyan kedves és küld egy meghívót ezen oldal segítségével? Emailcimet küldeném pm-ben

--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy "One - 64 GB Sandstone Black" meghívót ha van valakinek. PM-ben rendeznénk az email címet.

Nem várod meg a 27-ét?

Úgy láttam ha van meghívó lehet előbb is rendelni. Már felkészültem a pre-orderre. Van valami 27 után amire érdemes várni?

mint kb 3-al fentebb írtam, ha egy one+ tulaj megdobna minket egy meghívóval, már lehetne is rendelni... :) *szépennéz*
--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Ma kaptam hírlevélben:
http://preorder.oneplus.net/

16 GB-os verzióhoz szeretnék egy meghívót. :) Köszi

16 GB-os verzióhoz szeretnék kérni szépen egy meghívót. Köszönöm.

Ha valakinek kell egy 64GB-s invite, írjon!

Hali!

Én megköszönném a meghívót ha megvan még.

Ha esetleg van még akkor, egy 64GB-os meghívót én is kérek.

Ez már elkelt.

16 GB-os verzióhoz szeretnék egy meghívót, köszi.

nekem is inkább a 16-os kellene, de állítólag csak a 64-eshez osztanak.
--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Szeretnék egy 64G -s meghívót!
Előre is köszönöm!

Ha valakinek akadna egy 64G -s meghívója, örülnék ha nekem adná.
Sajnos a peroredr -ről ismét lecsúsztam.

Akinek még nem sikerült szerezni: november 17-én ismét preorder, azt ígérik, most nem lesz gond a kapacitással, mint az előző esetben.

Ha november 17-én sikerülne rendelnem, akkor mikorra várható az érkezése Németországba?

Elnéztem, így javítom:

Én október 27-én rendeltem. Az enyém már szombat hajnalban megérkezett Németországba (Drezda). A hétvégén bottal sem voltak hajlandók piszkálni, így ma délelőtt érkezett meg a mailboxde-hez. Délután 2-kor jelezték, hogy postázták. Most már csak a DHL-en és a Magyar Postán múlik, hogy mikor kapom meg.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Preorder-el vagy invite-al rendelted? Preorder-nél kiírta, hogy 7-8 hetes szállításra kell számítani, inkább lemondtam róla :/

Preorder volt. Nekem 4-6 hetet írtak, de szerencsére nem tartották be az ígéretüket.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Nekem preorder-ben van, egy Október 28-i rendeléssel, először 4 hetet írtak, aztán 2 hetet, most 1-2 hétnél tartunk. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az első paypal fizetés meghiúsult, most heveny levelezésben vagyok velük azért, hogy ismét lehetővé tegyék a fizetést. A rendelés most "Pending Authorization" státuszban van, és nincs semmi a "Pending payments" alatt. Levélben mindenesetre már nyugtattak, hogy ez nincs hatással a rendelésre. Elvileg a héten kellene érkeznie Ausztriába. Gondoltam egy Invite lendítene a dolgon.

Időközben befutott Bécsbe a telefon. Ha lesz szabad meghívóm, itt jelzem.

Van egy OPO meghivom, szivesen adom, de csak akkor, ha tenyleg kell. 16 oran belul el kell kuldjem, +24 oran belul meg kell vedd.

Szia!

Ha 64GB Sandstone black akkor engem érdekel. Kérlek küldj pm-et.

sajnos keso :(

Akit érdekel egy 64 GB Sandstone Black invite, az PM-ben jelezze. Kicsivel több, mint 23 óra van még hátra.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Elkelt.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

itt is van egy 64 GB Sandstone Black Invite, pm ha érdekel valakit.

Engem erdekelne egy... Koszonom szepen!

küldtem, elkelt.

Van kettő darab OnePlusOne invite-om, még hat napig érvényes. PM-ben jelentkezhettek érte.

Szia!

Ha van 64B -s invite a 2 között, az érdekelne!

Foltos

válasz ment

Küldtem pü-t

válasz ment

Nekem ma jött egy mail, hogy van egy invite-om, nem mertem rákattintani, nehogy elhasználjam, így lövésem sincs, hogy pontosan milyen. Ha valakinek szüksége van egyre, írjon. És ha esetleg nem jó, akkor passzolja tovább :D

"Nekem ma jött egy mail, hogy van egy invite-om, nem mertem rákattintani, nehogy elhasználjam, így lövésem sincs, hogy pontosan milyen."

Nem használódik el. Ráadásul regisztrálni kell ha jól emlékszem a oneplus.net-en egy érvényes fiókot, hogy claim-elni tudja a kedvezményezett.

--
trey @ gépház

"One - 64 GB Sandstone Black"

Fiókom meg minden van, de persze csak mailboxde-n keresztül tudnám megrendelni. És egyelőre még nincs rá szükségem.

Nekem is jött egy ilyen, de attól hogy rákattintasz még nem lövöd el. Katt a linkre, login, és akkor kiírja, hogy mire jött a meghívód, és neked utána kellene még egy Claim gombra kattintani ha felhasználnád.

Valamint pénz hiánya miatt van egy feleseleges invite-om a 64-es Sandstone-ra, amit 1 napig lehet felhasználni.

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLLP-QHOJ-NUE8-GTKG

Egy újabb meghívó, ha kell valakinek.
24 órán belül kell elhasználni, most érkezett.

Hali!

Van 3 egy napig érvényes inviteom 64GB-os sandstonehoz, ha esetleg valakit érdekel.

6 meghívóm van, ebből 3-at ma kell felhasználni, 3 még 5 napig jó....

Ha kell esetleg még vkinek van 2 64G-s sandstone meghivom, meg 6 napig jo

hali ,

van 3 invite-om ami még 3 napig érvényes, ha kell valakinek szóljon.

Nem néztem meg a részleteket, de most láttam, hogy a Black Fridayre tekintettel rendelhető simán az 1+1 invite nélkül!

https://oneplus.net/blackfriday/

Azert igy kicsit dragabb...

$299/$349, ez ugyanannyi, nem?

Addig tokoltem a rendelessel, amig elfogyott a keszlet.
Jelenleg ezt az uzenetet dobja:

OUT OF STOCK.
BUT THERE'S MORE ON THE WAY
Sign up for our newsletter and get the latest glad tidings from OnePlus.
SUBSCRIBE
Holiday Bonus: We'll send you an invite your way as soon as we can

Ha van valakinek esetleg elfekvoben 64Gs invite-ja, akkor megkoszonnem!

https://account.oneplus.net/invite/claim/GL9D-NBLI-XLDI-BZ1H

sajnos én nem tudom felhasználni. Aki vitte szóljon, hogy elment.
---------------------------------------------------
Talisker Single Malt Scotch Whisky aged 10 years :)

És itt van még egy: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL3S-TWZV-HVCQ-SKHZ

---------------------------------------------------
Talisker Single Malt Scotch Whisky aged 10 years :)

Van 3 db. 64 GB Sandstone Black invite-om. 6 napig érvényesek. Akit érdekel, írjon.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Szintén van 3 darab 64GB Sandstone Black meghívóm, ha valakit érdekel, akkor írjon!

Hasonlóképpen, 3 db 64GB Sandstone Black meghívót szívesen adok!

(Már csak 2 db)

Up helyett: Most már kb. csak 1 nap van hátra, de még egyik sem „kelt el”.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Nekem februárban lesz aktuális a vásárlás :)

ha már nagyon el szeretnéd adományozni: https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/2ili8a/invite_giveaway_megathread/
szerintem lesz itt hamar jelentkező

Sziasztok!

Úgy láttam, hogy a OnePlus fórumon is elég nagy az invite forgalom. Én épp 2 perc alatt adtam oda két darabot a háromból. Szóval ott is könnyen elmegy ha nem akarjátok veszni hagyni.

Szerk: Elment a 3. is. :)

A reddit.com-on elvitték mindet.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Van 3 OnePlus One - 64 GB Sandstone Black meghívóm nekem is. Ha valakit érdekel, még 4 napig érvényesek.

Kaptam egy darab ilyen invite-ot: One - 64 GB Sandstone Black.
Szívesen átruházom :)

Szintén.
One - 64 GB Sandstone Black
Expires: 1 day(s) after claiming.

van 3db 64GB Sandstone Black meghívom, péntek 12:00-ig érvényesek.
--------
HOWTO: Zentyal+Zarafa+Setup+Outlook+Thunderbird+mobilephone sync

Holnap 13:00-ig jó, One - 64 GB Sandstone Black https://account.oneplus.net/invite/claim/GLRX-0Q3S-EVIS-FDSL

Ha akadna valakinek meghivoja, erdeklodnek. Kosz!

Friss, ropogós "64 GB Sandstone Black": https://account.oneplus.net/invite/claim/GL0Y-A3FK-OIHC-XQON

ma reggel kaptam egyet, de most nem aktuális
https://account.oneplus.net/invite/claim/GL54-NQ4J-4XQH-DXJW

Egy 64 GB-os telefonra elfogadnék egy invite-ot, ha van valakinek.
Előre is köszi.

(Ismerem a keddi akciót, de minél előbb megrendelem, annál előbb fog megérkezni :P )

Szerk.: Időközben kaptam a hivatalos fórumon egyet :) Érdemes ott nézegetni, rendesen pörögnek a fórumok

Egy 64 GB-os telefonra kérnék egy invite-ot.
Köszönöm előre is.

https://oneplus.net/blog/2015/02/oneplus-one-open-sales-every-tuesday/

es koltozz olyan orszagba ahol szallitanak.
Vagy epp olyan varosba olyan orszagban ahova szallitanak.

Az en tapasztalatom az volt, hogy rendeltem volna es website kozolte, hogy London bizony nem UK...

Nekem Magyarországra 4 nap alatt kihozták ;)
mailboxde.com-ot vagy hasonlókat lehet használni

Londonba van egy ismerősöm és hamarosan jön haza. Azért ennyire sürgős :)

64 Gb-ra itt egy meghívó. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLID-6K3R-9DSB-OWAR

*24 órás

Ha valaki szeretne esetleg rendelni: ITT egy 64GB-os meghívó!

One - 64 GB Sandstone Black meghívó: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLQX-VLFX-IDV9-S2CQ