Nokia asha 305 téglásodott

Fórumok

Helló mindenki.

Pár napja egyik ismerősöm úgy járt egy nokia asha 305-el, hogy rendszer frissítés után, rebootot követelt a felhasználótól, amit az engedékeny gazda meg is tett, de a telefon kikapcsolása után, nem reagált többé semmire.

Jelenleg úgy áll, hogy windowsra rádugom, a win megpróbál feltenni egy nokia usb hub drivert, de közben 2-3 másodpercenként (gondolom a telefon) megszakítja az usb kapcsolatot, és csak azt hallani, hogy a windows 2-3 másodpercenként leadja az usb hardver lecsatlakozva hangot. Eszközkezelőben látszik egy 'Ismeretlen eszköz', ami 3 másodpercenként eltűnik, és kb azonnal újra vissza is jön.

Pc Suite sem látja, mikor kéri, hogy csatlakoztassam a telefont, csatlakoztatom, és nem történik semmi.

Kerestem ilyennel foglalkozó fórumot, de sajnos nem találtam ilyesmit. Flashelésre sem találtam megoldást kikapcsolt állapotban.

Próbáltam akkuit kivenni/töltőn hagyni egy éjszakát. Semmi nem történt.

A kérdés az, hogy valaki találkozott-e már ilyennel, vagy van-e valakinek egyéb ötlete, a kalapácson kívül?

Hozzászólások

"hardwear"

Kemény viselet?
-------------------------
neut @ présház

Biztos, hogy ez MeeGo?
Én úgy tudom S40...

Ugyan onnan: "Series 40 platform köré épülő"
A swipe az amit örökölt, de ez csak egy feature.

Egyébként:
- sim és memókártya nélkül próbáltátok már?
- Volt áramszünet/vagy bármi okozhatott a frissítés közben megszakadást?
- Ilyenkor rá lehetne keresni hogy funkció gomb/funkc.gomb. kombinációval van-e valami alternatív restart/reset. Anno C03-01-esemet is kombinációval lehetett indítani, és utána érintő nem is ment, csak a #-al tudtam a pint elfogadni... Persze én ezután szervízben garanciában javíttattam..

- Az élet, a világmindenség, meg minden (DA) -

Sim, memória nélkül próbálva lett, áramszünet/bármi nem hiszem, hogy volt, bár elmondás szerint nem 'kábeles' frissítés volt, hanem aksiról csinálta a telefon.

Ilyen alternatív indítási módokat (androdiból kiindulva) kerestem, de nem találtam. Eszméletlen milyen kevés infó van erről a telefonról a neten is... Mindegy. Lehet elküldetem gsm boltba, mert már nem garanciás, és ha jól tudom nem szolgáltatótól lett vásárolva, de lehet nem ér annyit a telefon.