Eclipse (segítség első alkalmazáshoz)

Fórumok

Eclipse (segítség első alkalmazáshoz)

Hozzászólások

Tud valaki ajánlani olyan doksit ami bemutatja egy sikeres módját hogyan lehet az Eclipse-t egy adatbázis alapú szokványos grafikus java alkalmazás elkészítésére használni? (formok-on keresztül adatbevitel, kimutatások, táblák adminisztrációs oldalak...) Vagy ha valaki le akar beszélni erről és szerinte Eclipsel ez nem lesz túl nyerő az is érdekel.

3T

[quote:61389073ef="tothit"]Tud valaki ajánlani olyan doksit ami bemutatja egy sikeres módját hogyan lehet az Eclipse-t egy adatbázis alapú szokványos grafikus java alkalmazás elkészítésére használni? (formok-on keresztül adatbevitel, kimutatások, táblák adminisztrációs oldalak...) Vagy ha valaki le akar beszélni erről és szerinte Eclipsel ez nem lesz túl nyerő az is érdekel?

3T

Doksit? Milyen szinten? Gondolom ismered a jdbc-t, a swing-et vagy swt-t, ismersz néhány patternt (factory, dao) akkor nem nehéz. Érdemes UI rendezgetéshez a VE-plugint letölteni.
Ha webes alkalmazást készitesz, ahhoz meg létezik kismillió framework (struts,turbine,tapesty,millstone,raptor..... ) több kevesebb tutoriallal.