Freemail: 400%-os foglaltság

 ( Dwokfur | 2013. július 7., vasárnap - 12:55 )

Édesapám használja a freemail-t (nemröhög) és most már napok óta nem tudja lekérdezni a lelveleit. Azt írja a felület, hogy 1024Mb-os kvótából 4096-ot foglal. Vagy valami hasonló. Nyilvánvalóan fals adatok. Kevesebb, mint 200Mb levele van amúgy.
A gmail-es menekülő email címet már rég megcsinálta, és ott van a t-online-os email is. De sajnos az átirányítás sem működik. Ez pedig már inkább zavaró. Az egy dolog, hogy szar a web felület, de az átirányítás legalább működhetne.

Nincs itt valaki, aki tudna valami közelebbit erről a problémáról? Nem találok normális support elérhetőséget.

Üdv:
Dw.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

400%-os hiba az már több mint egy éves :)
A freemail szimpla megy?
A help szerint a info @ freemail . hu címen ellehet érni őket. Viszont kérdéses, hogy foglalkoznak-e egyátalán a beérkezett panaszokkal.

Hát édesapámat csak néhány napja szórakoztatja a 400%.
A freemail szimpla alatt mit értesz?
Nem látja a leveleket, gyakorlatilag használhatatlan. Átirányítás sem működik.

Köszi:
Dw.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Freemail szimpla: http://freemail.hu/szimpla/fmszimpla.php

Esetleg még egy levelező klienst is érdemes beállítani, mert POP3-mal általában le lehet kérni a leveleket amikor a webes felület nem megy. (De a kliensnél figyelni kell, hogy ne törölje le a leveleket a letöltésnél.)

Egyszer írtam nekik, amikor nem vette át a freemail a leveleket, és nem tudtam az okát. Válaszoltak, és javították is a hibát, de eltelt kis idő, mire válaszoltak.

Azt mondta, hogy próbálta a szimpla felületet, de azzal se ment.

Thx: Dw.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Nemtom mér, de kétszer ment.