Joomla modul láthatóság

Fórumok

Sziasztok!

Most ismerkedtem meg a Joomla!-val. Arra próbálok rájönni, hogy hogyan lehet attól függővé tenni egy menü-modul láthatóságát, hogy a felhasználó be van-e jelentkezve. Konkrétan csináltam egy menüt, amiben két menüpontot helyeztem el: "Felhasználói profil szerkesztése" és "Jelszó módosítása". Ezzel csak az a gond, hogy akkor is ott van, ha nem regisztrált még a felhasználó vagy nem jelentkezett be.
Bevallom, nem gugliztam rá, mert fingom sincs, hogy erre hogyan kellene rákeresnem :D

Köszi előre is a segítséget :)
MysteryKe.

szerk.: Annyi még felmerült, hogy a felhasználó regisztrációjakor nem hajlandó elküldeni az aktiváló email-t, azzal a hibaüzenettel, hogy:
"A következő feladó címe hibás:xyz@t-email.hu"

Mi lehet a hibás ebben a címben? G-mail-es címmel is ugyanezt művelte. Localhostról simán működött, a távoli szerverre helyezve az oldal viszont már nem hajlandó ezt megtenni. (Ugyanaz a PHP és apache megy a távoli szerveren is. Mindkét gépen windows fut, ugyanazon verziójú EasyPHP-vel.)

Hozzászólások

Menüpont szerkesztésénél van olyan, hogy hozzáférési szint (mindenki, regisztráltal, speciális). Moduloknál pedig a modulszerkesztőben lehet hozzáférési szintet állítani. Ugyanitt pedig a menüket is lehet szabályozni.