Felgyújtották a Microsoft athéni irodáját

"Ismeretlen tettesek merényletet követtek el szerda hajnalban a Microsoft athéni irodája ellen: kisteherautóval betolattak a cég főbejáratán, és gáz-, illetve benzines palackokkal tüzet okoztak - közölte a rendőrség".

http://money.msn.com/business-news/article.aspx?feed=OBR&date=20120627&…

http://index.hu/kulfold/2012/06/27/felgyujtottak_microsoft_atheni_iroda…

Hozzászólások

Elitélem az erőszakot. Ettől még lehet hogy megkeseredett ablakos felhasználók voltak? :)

Régen tortát raktak billg arcába. Nem ért semmit. Így a véleménynyilvánítás egy új fokára léptek.

igen, mindenki komolyan gondolja. ezen az oldalon csak olyan emberek vannak, akik örülnek neki, hogy felgyujtottak a mocsok-szemet micro$oft irodajat, ugy kell nekik, meg bill gatesnek is, kar, hogy nem volt eppen az atheni irodaban. te vagy az egyetlen jozan gondolkodasu ember itt, rajtad kivül senki sem iteli el ezt a tettet, vagy gondolhatja ugy, hogy _talan_ semmi köze a window$hoz, linuxhoz, stb. a törtenteknek, hiszen itt 100%-ban pro-linux, anti-m$ forumozok vannak CSAK, akik maguk is szivesen mentek volna bbq-zni, ha eppen arra jarnak es/vagy meghivja öket a hup.gr közössege.

Nem gondolom, hogy a szabad szoftver iránti elkötelezettség, inkább a multinacionális tőke elleni megnyilvánulás ez!
Ott is van olyan politikai irányzat aki a globalizáció és az EU elleni harcban látja élete értelmét.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

na végre!
alig várom a következő hírt: felgyújtották az Izraelita Maffiózó Föderáció-nak helytadó épületet...
_______
16,67 %

Hmm... Akkor is így fogsz örvendezni ha majd te kerülsz sorra? Akik ezt csinálták azok nem az átlagpolgárok hanem azok akiket röviden csőcseléknek szokás nevezni. Az ilyen állatfaj megtalálható minden helyen ahol lehetőség van törni-zúzni, felgyújtani valamit, úgy általában rombolni és esetleg összeverni azt aki nem olyan mint ők. Elég csak megnézni egy vonatot amin némelyik focicsapat ún. drukkerei "utaztak". Némelyik olyan akár egy jószág. Ó, elnézést kell kérnem a jószágoktól.

Annyira szeretem a szazalekokat. A kedvenc esetem amikor harcaszaton a dandar vedekezeserol tanultunk es az alezredes Ur poker arcal kozolte, hogy a 100%-san feltoltott dandar 800m-rol 30%-os veszteseget okoz. Az artatlan "Es ha nem?" kerdesre pedig dobott egy exception-t, amit nem kapott el semmi.

Kéretik nem figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy egy kellően népszerűtlen célpontot kerestek, amely reményeik szerint sokaknak szálka a szemében. Ezt szerintem sikerrel megtalálták és hírértéke is lett a tettüknek.

Azt se felejtsük el, hogy az ilyen jellegű akciókon kívül nem sok választást hagytak az ország lakosságának, hogy kifejezzék a nemtetszésüket.

Ha "mezei" célpontok kerülnek sorra, az a fosztogatás, káosz stb. De azért ezt én semmiképpen nem keverném össze azzal, amiről a hír szólt.

Csak kivancsi vagyok, ki szamit bankarnak.
_Franko_ bankar, mert bankban dolgozik? A biztonsagi or a fiokban bankar? A fiokban dolgozo ugyintezo, aki az atlag programozoi fizetes toredekeert dolgozik, bankar?

Vagy mindenki bankar, aki X forint folott keres evente?

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert mindjárt megjelenik itt pár arc, aki az oldalról való kitiltásodat fogja követelni.

Egyébként meg ne kívánd, hogy bármit is felgyújtsanak. Nyilván nem azok ülnek ott, akik tehetnek is valamiről, hanem a "szegény" munkásdroidok. Egy ilyen lépéssel inkább őket veszélyezteted, nem azokat, akikre eredetileg haragudni akartál.
Szerk.: de persze a maradék sem lámpavasat érdemel, hanem igazságszolgáltatást.

nem az én életszínvonalam miatt aggódok, ha nem jött volna le.
inkább amiatt, ha 8 millió kisemmizett magyar (vagy akármelyik kizsigerelt keleteurópai nép) majd megindul júdapestnek (saját fővárosának) és nem lesz se isten, se ember, se hadsereg aki megállítsa őket ...
_______
16,67 %

Azt szerettem volna jelezni, hogy 8 millio magyar nem fog egyszerre, egy iranyban cselekedni, mert nagyon elternek az erdekek. Miert van az, hogy legalabb 8 millio magyar tudja, hogy tele van az orszag korrupcioval, adocsalassal, es megsem tortenik meg? Mert a mostani helyzet jo peldaja a Nash-egyensulynak.

Ha akkora lenne az egyetertes, hogy 8 millio magyar fel tudna lazadni egy kozos 'ellenseg' ellen, akkor igazabol lazadasra se lenne szukseg, meg tudnak oldani a problemaikat anelkul is.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Nem tudom mit vársz, mikor a politikusok nagy része maffia-kapcsolatokkal rendelkezik.
Kell valami amivel elterelik a figyelmet, ha az életedért rettegsz, hogy nehogy kiraboljanak a következő utcasarkon, vagy a villamoson, akkor már nem is látod a fentiek játékát.
Nem hiába védik a bűnözőket és keverik úgy a kását, hogy 60as IQ-jú bűnözőkkel legyen tele az ország, akik máshoz nem értenek, mint a bűnözéshez.

De k.ra nem. Arra próbáltam utalni, hogy az itthoni bíróságokon folyó komédiát nem tartom igazságszolgáltatásnak.
És mielőtt a szokott módon megkapom, hogy márpedig én hülye vagyok és nem is értek hozzá... Valóban nem. De mikor 100 000 000 Ft elsikkasztása után a büntetés 300 000 Ft + 2 év felfüggesztett (még csak nem is letöltendő) szabadságvesztés, ugyanakkor magánterületen egy zárt kerítésen belül a tolvaj figyelmeztetés utáni árammal való agyoncsapatása 3 év letöltendő, akkor szerintem valami nem ok.

Nem értetted meg, hogy zeller mit írt.

Jogszolgáltatás még lehet ott, ahol igazságszolgáltatás nincs.(100%-os igazságszolgáltatás csak ott lehet, ahol minden ember igazságérzete ugyanaz mondja, akár felperes, akár alperes, akár áldozat, akár elkövető -- vagyis sehol, elvégre ha mindenkinek ugyanúgy fejlődne az igazságérzete, akkor nem volna szükség igazságszolgáltatásra).
Szóval a jogszolgáltatás nem az ördögtől való ott (jobb úgyse lehet), ahol garantált az, hogy ha hibázik is a rendszer, a gyevibíróknak pont ugyanakkora esélyük van egy rendszerhiba áldozatává válni, mint bárki másnak.
Ha a rendszerhibát direkt a gyevibírók kódolják bele a gyevibírók számára, hogy gyevibírók döntsenek annak alapján, az a meredek. Tiszta szerencse, hogy ilyen nálunk nem képzelhető el.

Nem lehet, hogy elnézték a házszámot, mint a Haláli fegyver c. filmben, amikor Bruce Willis lakókocsiját lövik szét? :D

Elgondolkodtató, hogyy pl. a Symantec angliai irodáját, azt a bizonyos atombunkert miért is építették vala...

Mintha előre tudták volna, hogy itt valami válságféle várható...

Kaptár...

még Peter Norton DOS c. könyvében olvastam (sinclair zx spectrumról azzal tértem át pc-re), hogy nem a hardveresektől kell majd a jövőben félni, hanem a szoftveresektől.
Igaza volt.
Csakhogy önmagából indult ki, karöltve a makro$ofttal...

Amúgy az a DOS könyv remekmű volt tőle, első és utolsó könyv, amit tőle olvastam.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Saját parlamentjükbe kellet volna.

No rainbow, no sugar

mivel a picipuha amerikai cég, rengeteg pénzzel és az IMF is amerikai találmány más országok gyarmatosítására ezért ez a multináci cég majdhogynem közvetlenül felelős a görög helyzetért. erre mondja a magyar: úgy kell neki!
remélem folytatás következik az összes megjelenő és már jelenlévő más multinácik ellen is!
_______
16,67 %

Állítólag az XP görög verziója minden processzváltásnál felvillant egy tudat alatt maradó szöveget azzal, hogy "ne higgy Mr. Micawber szavainak, költs messze többet a jövedelmednél!"

Szintén állítólag a MOL nevű multinacionális olajcég telephelyeinek tűzveszélyességi besorolása meghaladja a MS-éit.
Ez az információ aggodalomra adhat okot - hasonlóképpen, mint az a szóbeszéd, hogy újranyitják az OPNI-t.

A hírből két dolog kiderül: hogy a MicroSoft nem ügyel a jól kialakított tűzfalra, és hogy Görögországban még mindig túl jól megy, ha a közel kéteurós benzint így kezelik.

Ami nem derül ki, az az, hogy mi a búbánatos rozmaringból szeretnének végül megélni az ilyen lámlengék, ha az idegenforgalmat is igyekeznek gyalupadra vinni.

Miért is?

-Megelégelték a sok ajándék "kék halált"
-Nagy ritkán merték csak használni a Microsoft Update szolgáltatást,ami megtalálta és kijavította az Office karakterhibáját és egyből szembesültek a valódi államháztartási hiánnyal.
-Kiderült, hogy jóval kevesebbet költött volna az állam,ha Linux rendszereket használ.
-Szopoilosz és családja pénzért XP-ről, Vista-ra frissített, ami nagy erőforrás és energiaigények köszönhetően bődületes villanyszámlát produkált, de legalább a felét nem akarta állni a szoftvergyártó.
-Kiderült, hogy Facebook Linuxon is működik.
-....stb

Egyszer minden kiderül!
--
Karesz
www.fotokaresz.hu

Gyáva és buta dolog az ilyesmi...

"Harcra fel, győzni kell!"

Fuj mit csinálsz?!.. Nem szabad, KAKI!!

Volt pár álmatlan éjszakám.
Szóval felgyújtották.
Na és?

8 évesen én garázst, 10 évesen szénabálát gyújtottam fel, egyszer sem volt nagy baj.
Szerintem nekik a M$ közelebb volt, mint egy garázs.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Sokan a multikat hibáztatják azért, hogy kiszipolyozzák a pénzt az országból. Nyilván ezért gyújtották őket fel.

ha így van, ma sem alszom...
Szegény multik...
Jut eszembe, a mi m$-unk a Duna partján van, tudtommal van ott ipari víz is, mert a helyén egy hatalmas gyár volt. Szóval olcsó a tűzoltás.
Nos, ha ezt valaki felbujtásnak értelmezi, holnap sem alszom.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Nem.
Az ipari víz azért ipari, mert nem érdemes meginni. Egyszerű Dunavíz például. ipari víz hűti a paksi erőművet is, ha meg nem van elég víz a Dunában, a román erőművek hűtése bonyolultabbá válik, szóval az ipari víz fontos tényező ám...
Különben nem értem, hogy egy dunaparti világvárosnak miért nem éri meg átcsatornázni a várost oly módon, hogy a WC-ben az ürülék ipari vízzel menjen tova. Sokszor van olyan, hogy mondjuk az ember autót mos vagy lábtörlőt --- ivóvízzel. Ma ezen a talányon fogok gondolkodni, nem a M$-on. (ipari víz, tűzoltás, WC.)
Meleg van.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

"A víz tisztítása nem annyira költséges mint ezek lennének."

Tisztítása, hár persze. I.vh-s harci gázzal (klórral) ami nagyobb adagban légzésbénulást okoz.
De "kisebb" adagban biztosan nagyon egészséges.
Olvastam hogy a MSZ szerint 52 féle szennyződsére kellene mérni az ivóvizet ehhez képest olyan 12 félére mérik,néha.
És ez is jó:

http://antalvali.com/vizes-cikkek/ihato-e-az-ivoviz.html

http://fn.hir24.hu/csucsfogyaszto/2006/01/12/hormonzavart_okozhat_ivovi…

A következő idézet innét: http://antalvali.com/vizes-cikkek/vajon-az-asvanyviz-megoldas.html származik.

"hidro-mikrobiológus barátom kiszámolta, hogy a magyarországi ásványvíz kutaknak nincs annyi vízhozama egy évben, mint amennyi palackozott ásványvizet eladnak"

WTF? Ki volt ez? Hiteles tud ez így lenni? Ilyet nem geológusok számolgatnak (jó ez már részletkérdés)?

A konyhasó kisebb adagban is az érrendszeri megbetegedések egyik rizikófaktora, nagyobb mennyiségben pedig halálos méreg: több ilyen adag porciózható ki a kereskedelmi forgalomban kapható 1 kg-os kiszerelésből.
Ez a tulajdonság persze nem meglepő, hiszen a nátrium-kloridról beszélünk. Azt mindannyian láttuk az iskolában, hogy nátrium micsoda infernóra képes, ha vízzel találkozik (köztudott, hogy testünk kétharmada víz!), a klór hatását pedig éppen tisztáztad.

Erre mit mond a humánmeteorológus? Hogy tegyünk sót az ivóvízbe!
Ezek halomra akarnak gyilkolni minket!

... és még ha csak minket...
Mindenki tapasztalta akkor és látja most, hogy a gyerekeket tömik a sóskával, amely híres (sőt hírhedt!) a vastartalmáról - a vaséról, amely visszaállíthatatlanul kicsapja azokat a fehérjéket, amelyek szervezetünk építőkövei.
Gyerekgyilkosok...

A soskaban annyi igazsag van, hogy oxalsavat tartalmaz, ami a veseko kepzodeset elosegitheti, igy heti-ketheti egy alkalomnal surubben semmikeppen se ajanlott fogyasztani.

Illetve a tulzott sofogyasztas valoban megterheli a szervezetet, sziv-es errendszeri problemakat okozhat, mert felboritja a sohaztartast. Ezert kell csak enyhen sosan fozni, es izles szerint - de ovatosan - sozni az etelt.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Természetesen szikrányi szándékom sem volt bármi ellen kirohanni, hacsak nem a fenti bulvárkémia ellen, miszerint ha nagy mennyiségben árt valami, akkor összeesküvő, aki azt állítja, hogy kicsiben nem.

Sorolhatnánk akár a vitaminokat is, de minek - hit ellen érvelni... egyszerűbb ellen nem állni a szatíraírás örök késztetésének.

Egyébként a konyhasó tényleg halálos méreg, de főt hajtok annak az akaratereje előtt, aki öngyilkossági szándékkal be képes venni a halálos adagot.

Ennél összetettebb: ipari víz az ivóvíz célra nem minősített, felhasználástól függően kezelt víz. Pl. a gyógyszeripar is használ ipari vizet, többféle módon kezeltet - azok között pl. van olyan is, amit egy-két, határon mozgó ivóvíz helyett simán meg lehetne inni, sőt...

nálam azért egy mosolyt ez megért :)

Először úgy olvastam, hogy felújították.