Toljuk meg a Vakondok 2-t!

Talán láttátok páran a demoscenéről készült Vakondok 2 című filmet. Aki nem, gyorsan megteheti: http://www.youtube.com/watch?v=Z-keHkcTZD4 :-D.

Idézném a Vakondok 2 alkotóinak a kérését:

“Mától egy hétig lehet szavazni a Vakondok 2-re a Manhattan Film Festival honlapján.

Kérlek segítsétek szavazatotokkal a filmet, hogy bekerülhessen egy nívós new yorki filmfesztiválra. Nincs szükség regisztrációra, csak egy nevet és egy mail címet kell megadni, hogy egy mail címmel ne lehessen többször szavazni. De nem fognak emailben zaklatni. Aztán kiválasztani, hogy Moleman 2.
Osszátok meg az infót és szavazzatok juni 7-ig. 1 percbe sem kerül az egész, de nagyon hálásak leszünk :D”

Forrás: Scene.hu

Hozzászólások

Ez az egyedüli nézhető (sőt, egyenesen jó!) film a többi közt. A többi mind ilyen 2deep4u.

Ja, egész jó! Az elején kicsit furcsa volt a többihez képest ez a pixeles grafika, de aztán egyre jobban bejött. Azt nem tudom, hogy a külföldek mit szólnak a nem angol nyelvű szövegrészekhez a manhattanfilmfestival.org-ot nézve. Az angol szöveg kiejtése meg nem RP, de az természetesen nem is várható el senkitől. :) Nekem bejövős! A többi kirakott videó meg kb. úgy sz*r, ahogy van (idióta szappanopera, hülyegyerek játszik a tollával, szakállas pank, faszi a kölykeivel... unalmas vagy idegesítő mind szerintem, rosszabbak, mint a közösségi Linux „reklámok”).

Megosztva G+-on.