Házibulira segítséget kérek

Fórumok

Sziasztok!

Segítséget szerenék kérni tőletek.
Szeretnénk egy házibulit csinálni a haverokkal.
A zene válogatással engem bíztak meg.
A zenékről winamppal egy playlistet készítettem, így a zenék a megfelelő sorrendben mennek.

A problémám az, hogy a zenék között van szünet, azt szeretném, ha folyamatosan mennének a nezék, mintha valaki keverné öket.
Ha van rá winamp plugin ami a zene végét és elejét levángná, mondjuk 3 másodpercet belőle az jó lenne.
A másik problémám az, hogy a zenék nem egyforma hangerővel szólnak, erre is jó lenne valami megoldást találni, hogy a hangerő ne ingadozon.
Ha tudtok ezekre winamp plugint ajánlani, vagy valami más programot, ami összefűzi folyamatosra a számokat, és a hangerőt optimalizálja, azt megköszönöm.

Előre is köszönöm.

Hozzászólások

google://winamp gapless
google://winamp crossfading
google://winamp normalize

Nehezéket akartam írni, de nem jött össze...

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!

Az egyik legfrappánsabb visszavágás volna ez..., de legközelebb tessék korrekten, a szabálynak megfelelően írni a szót: zéenk!

Egyébként ez a féjdelési probléma máris minimalizálódik, amint 10-20 perces Yes, Pink Floyd, Rush, Shadow Gallery, ... nótákat válogatsz. A csajok persze utálni fognak... amíg be nem mutatkozol, hogyaszondod dídzséj longszong vagy.

Egy-két mixet betenni ? Vagy a virtualdj is használható még esetleg.

a winampban alapból beállítható a kimeneti modul fading-ideje, indításkor/megálláskor/kát dal illesztésekor. állíts be 3000ms-ot a két dal átkeveréséhez, így a megállításkor nem fog fadelni!

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Bocs nem ide akartam írni.