hup es chrome -> fagyas

Fórumok

Tobb mint 1 hete azt tapasztalom, h a hup megnyitasa utan lefagy a chrome, vagy egy beepuloje. Eloszor gondoltam, h valamelyik hirbe beagyazott video az ludas. De azota tobb gepen (win 7 64/32bit), sot, az androidos okostelefonomon is. Utobbin csak a js kikapcsolasa utan gyogyul meg nem oli meg teljesen a bongeszot.

Ti nem tapasztaltatok ilyet? Nem tudom, h tenyleg valami hir miatt, esetleg egy ujonnan beepitett js (hirdetes, gplus...) miatt vagy a chrome miatt van.

Hozzászólások

Nálam is ugyanez bár most hogy a huppert kikapcsoltam úgy néz ki nem esik össze.

Chrome alatt nekem is. Ha sokáig várok és nem erőltetett kilépéssel zárom be, akkor a shockwave bővítményt lövi ki egy idő után és enged tovább.

Nekem is rendszeresen meghal a hup-tól (is) a chrome, hupper cuccot viszont én nem használok. Raktam fel flashblock addon-t, sokat javított a helyzeten.

nekem is csinálja.
chrome 17.0.942.0 dev-m

Ezek szerint nem vagyok egyedul.
chrome stable 15.0.874.121, win7 64b (a fo platform)

Windoz alatt a flash plugin elszall, Linux alatt a Chromium egyet villan, mintha reloadolna az oldalt, aztan megy tovabb.

En csak a fooldalon tapasztaltam ezt.

--
FeZo

Nem épp Chrome, de Opera alatt is elég lassan töltődik be a főoldal. Egyszer magával rántotta az egészet programot. Ez a jelenség az elmúlt 1 hétben kezdett el megjelenni. :S

Azt hiszem a hibát kiterjeszthetjük a Webkit-es böngészőkre, ugyanis rendszeresen meghal a Rekonq is.

Én nem tapasztaltam semmilyen fagyást. Windows + Chrome párossal megvert felhasználók kedvéért a videó a cikk belsejébe vándorolt át.

--
trey @ gépház

Koszonjuk!

Megneztem most androidrol (sgs2, gyari fw), meg chrome+win parossal, es sajna mindketto kuzd jelenleg is.

* Androidon nagyjabol betolt az oldal, scrollozni is tudok, de nem fejezi be a toltest, e slinkre se tudok kattintani, es a ketmagos cpu-m 48%-at megeszi. Bezarni se engedi a bongeszot. Js kikapcsolas segit egyedul.

* Chrome+win: ugyen nem shift+reload-dal de ujratoltve teljesen elhalt megint a flash plugin. Shift+R utan, es bongeszo ujrainditas utan most parszor jol mulodott, remelem a jovoben is igy lesz

Nekem visszatért a hiba, de most az eddig bevált trükkök nem jöttek be, ötlet?

Nekem is ez a problémám és eddig én is csak az indexen és a hupon tapasztaltam. ubuntu + chrome 16.0.912.75
A hupnál általában segít, ha frissítek, az indexnél ált. nem.
Az érdekes az, hogy betölti az oldalt, megjelenik egy pillanatra, majd fehérség. (Gondolom akkor indul a flash..)

"A +1 az a proletárlájk."

Nálam is pont ugyan ez a felállás. Ubi+chrome 16(+flashblock). Indexnél is csinálja néha, de hupnál mindig. Nálam tök egyszerű a megoldás: ablak maximalizál meg vissza. És voálá minden megy tovább.

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.

-1 nálam nincs seemmi gond chrome alatt sem, főoldal gyors nem akad nem fagy , ezt a hozzászólást is chromeból írom.

15.0.874.106 (Developer Build 107270 Linux) Ubuntu 10.04

Böngésző cache törlés csodákra képes.

Nekem par napja kezdte az egyik gepem, de a tobbin nincs vele gond. Mondjuk meg a verziokat nem vetettem ossze. Jah igen, 64b-es windows alatt esik ossze, a masik gepemen meg 32b-es van. (A harmadikon meg Linux es nincs flash.)