Webfejlesztő Gyakornoki Állást Keresek Szegeden

Fórumok

Sziasztok!

Terveim szerint idén végzek az SZTE programtervező informatikus szakján, tanulmányaim befejezéséhez szükséges, hogy szakmai gyakorlatot teljesítsek.
A későbbiekben webfejlesztéssel szeretnék foglalkozni, ezért lehetőleg ilyen irányú gyakornoki állást keresek Szegeden. A gyakorlati tudás megszerzése az elsődleges célom egyelőre, az anyagi igényeim ennek megfelelően nem magasak.
Rutinosabban mozgok xhtml/css/php oldalon, kevésbé rutinosan (fejlesztendő) javascript-ben, jquery-ben. CMS rendszerek közül Drupal-lal, és Joomla-val karbantartói szinten már találkoztam (gyakorlatban és tanulmányaim során), lehetőség/igény esetén szívesen mélyítem ez irányú tudásomat is, illetve bármilyen webfejlesztéssel kapcsolatos témakörben.

Kérésre CV-t küldök, e-mail címem:
oomancsoo@gmail.com

Hozzászólások

Szia!

Sajnos aktuális ismét. Illetve nem teljesen: a szakmaigyakorlatot letudtam egy pesti cégnél. Reméltem, hogy hosszú távon tudok majd ott dolgozni (ezért is kerestem inkább egy fővárosi céget), azonban a gyakorlat lejártával a cég az új gyakornok csapatot kölcségkimélés okán egy újabb szakmaigyakorlatot végző csoportal helyettesítette... Így ismét álláskeresésben vagyok. Természetesen ismét kezdenék gyakornoki státuszban is, ha adva van minden egy esetleges hosszútávú munkavégzéshez.