Facebook - Norvégia

"The English language facebook page identifying the killer as a “Christian” & “Conservative” was created AFTER his killing spree was over." - http://cofcc.org/2011/07/norwegian-killer-facebook-hoax/

Hozzászólások

Ez elég nagy öngól, ha kiderül :)

Mintha hallottam volna a rádióban is, a helyesbítés gondolom elmarad.

“anti-racist, pro-homosexual, pro-Israeli”

ilyen halmozottan súlyos fogyatékos sajnos errefelé is előfordul

Már ne haragudj, de nem tök mindegy milyen nézeteket vallott? Ez egy terrorista és tömeggyilkos (így, ebben a sorrendben), az írásaiból úgy tűnik, hogy kereszténynek tartja magát, de ettől számomra nem lesz se jobb, se rosszabb a megítélése, mintha iszlám vallású (vagy akár marxista) lenne. A kereszténység és az iszlám (a vallás gyakorlóinak egy része szerint) egyaránt nem a tömeggyilkolásról szól, mégis vezethet fundamentalista terrorcselekményekhez, de ez már más téma.

Egy terroristának pont az a célja, hogy emberéletek feláldozásával a saját zavaros nézeteit vagy hitét terjessze. Azzal, hogy most a vallásán csámcsogunk, csak céljai elérésében segítünk neki.

Elég az, hogy most már van keresztény fundamentalizmusunk is, hurrá, örüljünk neki, volt rá igény.

Az meg csak a dolog helyi furcsasága, hogy Magyarországon az iszlám vallású bevándorlók hiánya miatt a széljobbnak egy teljesen abszurd pro-iszlám folklórt sikerült megteremtenie.

akárhogy is, nem kell ide iszlám fundamentalista terrorizmus ha egyszer van itt aki elvégzi helyettük a "munkájukat".

nyilván meg is vannak elégedve a fatökűvel, megspóroltak egy csomó öngyilkos seggfejet. most pop-corn-nal meg mézsörrel a kezükben röhögcsélnek a tv előtt.

+1

A norvéggal szemben az iszlám kollégák egyáltalán nem törődnek azzal, hogy kit ölnek meg egy terrorcselekményben. Tényleg helyettük végezte el a munkát. Ráadásul az iszlám fundiknak is célja, hogy nyílt háború alakuljon ki a különböző kulturális terek között, ennek pedig gátja a balos multikulti-szekuláris állam eszméje. Ha itt keresztényfundik és iszlámfundik csapnak egyszer össze Európában, lehet, hogy Norvégia ugyan nem lenne iszlám, de Európa más részei könnyedén: Németország, Franciaország és Spanyolország néhány vidéke (vagy egyes városnegyedek) bizony könnyen változhatnak Iránná, ha a szekuláris állam egyszer megroggyan.

Eleg lazan egy kalap ala vontad az osszes "fundit", melyek tobbsegenek nem az a celja hogy valogatas nelkul halomba lapatolja a halottakat, hanem az, hogy hagyjak oket beken ott keleten. Sz'al norveg emberunk tette ezen celjaikat nem segiti egy cseppet sem. Persze nem lepodok meg, hogy a cel es eszkoz szavak hasznalata nem megy gordulekenyen.

Nem értem. A cikk tartalma nem igazán érdekes számomra, mert egy konzervatív-keresztény propaganda-oldalról származik. Ezzel azonos mértékben hagy hidegen a cikkben "médiaként" idézett csámcsogás egy facebook oldalon. (Amúgy tényleg, egy tettét titokban évekig tervező őrült miért tenné közzé terveit-nézeteit a facebookon?) Az egyetlen releváns infó az egész profiloldalon, hogy szereti a Dextert.

Magyarázd meg légy szíves, hogy most akkor minek is akarja a kereszténykonzervatív propagandaanyag láttatni ezt az embert, aki balos fiatalokat mészárolt le? Elég nagy az ideológiai zűrzavar itt, pláne Magyarországról nézve, mert ugye szőke a fiú, az jó, de zsidóbarát, az rossz, viszont balosokat ölt, az jó, viszont nem szereti a muszlimokat, ami meg rossz, és így tovább.

Az külön hab a tortán, hogy még a melegeket is belekeveri:

They portrayed the militant self-described “anti-racist,” bisexual, cross dressing Columbine killers (one of whom was Jewish) as “right-wingers” and “neo-Nazis.” valamint "He attacks the Vlaams Belang as racist and anti-gay."

Most akkor mi van? Mi köze ennek a tömeggyilkoláshoz?

Mégegyszer leírom egyszerűbben, hátha megérted: ez az ember úgy gondolta, hogy a multikulturalizmus zsákutca, és az iszlám államvallás-fundamentalizmus mintájára Európában is hasonló államvallássá kell tenni a kereszténységet, szekularizmust eltörölni, államot és vallás közti falakat le kell rombolni. Az ennek ellenállókat pedig likvidálni. Ez semmiben sem különbözik az iszlám mozgalmaktól, melyek pokollá tették Afganisztánt (még az amerikaiak előtt), közel kelet, É-Afrika több országát. A fenti dolgokat le is írta.

Mégis, mit kéne gondolnom? A szőke magas norvég férfi valójában egy zsidó meleg ateista marxista rém, aki tévedésből ölt ateista marxistákat???

Tényleg olyan nehéz egy mondatot nagy betűvel kezdeni, és a mondat főbb részeit belepakolni? Csak úgy érdekel. Mindegy, már a posztod sem volt érdemes arra, hogy átgondoljam, mit akartál mondani vele. Ha kiraksz ide valamit, legyen az on- vagy offtopic, akkor tiszteld meg az olvasókat azzal, hogy leírod röviden, magyarul (vagy angolul, nekem mindegy), hogy miről szól, és te mit gondolsz róla. Ez a blogformátum lényege.

Az én tájékozódásomra meg értelmezési képességemre hivatkozni meg nem túl ildomos akkor, amikor te egy szál propagandaoldalt linkeltél be, amiről még anyanyelveden (?) is képtelen voltál egy párszavas összefoglalást írni.

> tartalma nem igazán érdekes számomra
> a posztod sem volt érdemes arra, hogy átgondoljam

marcabru, pedig én direkt megnéztem, mondatok vannak benne, nagy kezdőbetűvel

természetesen mivel számodra egy palesztína-párti demonstráció balos, így közölnöm kell veled, hogy a 105245-ös számú blogbejegyzés értelmezésével ne fáradj feleslegesen