British Telecom-hoz megyek interjúra...

Fórumok

Az állás Hálózati specialista. Angol nyelv elegendő hozzá.
Tudtok esetleg valami tippet adni, hogy mi várható az interjún? Nem sok interjún voltam életemben(2 darab ezen kívül). Annyit tudok, hogy lesz angol elbeszélgetés illetve egy hozzáértő is ott lesz és kérdéseket tesz fel majd nekem. Milyen típusú nehézségűvel számolhatok?
Minden segítőnek köszönöm előre is !

Hozzászólások

subscribe && up

------------------------------------------

Hálózati eszközökben manapság Cisco helyett Junipert választanak, de erre vannak átképzések cégeknél- szóval nem gond ha nincs Juniper certifikátod.
Ha fel akarnak venni valakit, akkor számíts rá hogy a legkisebb "hülyeségre" is rákérdeznek.
Valamint: hogyan oldanád meg, hogyan működik -kategóriájú kérdéskör.
Emellett légy pozitív, mosolyogj, mutasd meg nekik hogy neked ez az életed, és boldog vagy ha dolgozol.
Sok sikert!

-
Debian Squeeze

Linkeld be a kiírást, úgy lehet, hogy többet tudnak segíteni.

Amúgy cége válogatja, hogy mit kérdeznek. Valahol való életben előforduló problémákra kell megoldási javaslatokat tenni, valahol meg tömény elmélet van.

Szerk: Szóbeli interjún az is befolyásolhatja a kérdéseket, hogy mit írtál a cv-be.

Szerintem mindenképpen szerezz egy álláskiírást a HR cégtől. Esetleg tájékozódj a British Telecom karrier oldalán, hogy ott milyen hasonló munkakörhöz tartozó állások vannak ott meghirdetve. Abból talán jobban ki tudod sakkozni, hogy mire számíts. Az is lehet, hogy AC-ra hívtak be, ahol sok jelentkezőt interjúztatnak egyszerre több körben. Ez (jó esetben) egész napos program. Ezt sem ártana kiderítened, hogy lélekben erre is fel tudj készülni.

Üdv,
Gergely

Öltönybe mennyek mindenképp?
--
Kreszán K.
--

Céges policy vállogatja. Összes interjúmon öltönyben voltam, kivéve amikor az asztal fiókos oldalán ültem, mert pár perccel korábban közölték hogy vizsgáztatok. -kellemetlen, de laza figurát adtam, aki megteheti hogy így megy be.
Annyit már csak látsz hogy az alkalmazottak öltönyben mennek e dolgozni reggel vagy sem. Ha igen, akkor mindenképp, ha meg nem akkor csakis a saját imidzsed építed/rombolod.

-
Debian Squeeze

[humor]
Ajánlott öltözék:

Egyujjas klaffogó strandpapucs (külön előnyös, ha valamilyen divatszínben, pl. rózsaszín), bermudanadrág, fehér, vasalt atléta és az elmaradhatatlan légy(nap)szemüveg.

:D
[/humor]

Szerintem jobb egy picit túlöltözni, mint nagyon lazára venni a figurát. Előbbi esetben látja az interjúztató, hogy komolyan gondolod a találkozót, utóbbi esetben meg bármi lejöhet neki :)

(én is volt, hogy interjún öltönyben feszengtem, a másik oldalon meg közönséges utcai ruhában voltak, de kibírtam)
--
http://www.open-st.eu

[off]
Nem hallottál még az akut fórum-diszgráfiáról?

Igaz új a név, de a betegség a régi és közismert diszgráfiából alakult ki. Ha így sem ismernéd, akkor lehetséges, hogy azért, mert ennek falun más neve van. Úgy mint: írástudatlan, análfabéka, lusta g*ci, lelkileg sérült, szellemi fogyatékos, stb.

De mindegy is, hogy hogyan hívjuk, a lényeg, hogy a diszgráfiásokból lesznek a legjobb programozók, rendszergazdák és ccna vizsgát letevő emberek, hiszen az írás tudományát ezekhez nem kell ismerni. Tehát bőven elég a parancsokat csak nagyjából jól beírni.

Persze az is lehet, hogy Mr. Helyesírás csak dísz gráfiás. Ez a betegség közelebb áll az akut fórum-diszgráfiához, hiszen egy heveny lefolyású kórról van szó és magyarázatként használ időleges bénázásokra, esetleges siettség miatt kialakuló, a magyar nyelvbe nem illeszkedő új szavakra. Nem krónikus mivolta miatt, ez a kóros állapot, csak addig tart, amíg el nem felejtik a többiek.
[/off]

ccna vizsgát letevő emberek, hiszen az írás tudományát ezekhez nem kell ismerni. Tehát bőven elég a parancsokat csak nagyjából jól beírni

Végülis ebben van valami, mert nem kell tudni leírni pontosan azt, hogy

show cable-diagnostics tdr interface GigabitEthernet 0/24

, csak elég annyit, hogy

sh ca t i G 0/24

, esetleg közben sűrűn nyomkodni a tabulátor billentyűt... :)

irigyellek a sok szabad időd miatt által! nem voltam lusta tanulni soha ötös lett minden érettségim és nem menekültem a sok gyökér megsegítésére kitalált érvelés feladathoz hanem verset hasonlítottak össze. aj de hát nyelvtan tanárok is vannak itt? Hígul az oldal?? Amikor regeltél odaírtad, hogy azért akarsz regelni mert alapvető nyelvtani hibákra szeretnéd felhívni a figyelmet.
--
Kreszán K.
--

BT-rol tudnod kell, hogy tomogesen viszik CCNA trainingre es vizsgaztatjak az angol, nemet szakos bolcseszeket. Szoval szeretik az olcso munkaerot.

Mondjuk melyik ceg nem? :D