Ipod sync

 ( sunmao | 2011. május 17., kedd - 9:34 )

Üdv!

A helyzet a következő, egy ismerősömnek van egy Ipod-ja sok-sok zenével. Most vett vagy 10 db CD-t és szeretné azokat is ráhúzni. Neki nincs számítógépe, ezért megkért, hogy rakjam fel a laptopomra az iTunes-t (nem sok kedvem van hozzá, utána meg majd jön a QT két naponta a szar frissítéseivel, meg az iTunes a háttérbe indítja a sunyi processzeit...) és grabbeljük már be azt a pár CD-t és rakjuk fel az Ipod-ra.
A félelmem/ünk a következő, ő csak úgy tudja feltölteni a számokat, ha végig tolja a szinkronizálós wizard-ot, de attól tartunk, hogy az iTunes vagy behúzza az én zenéimet is és azt is rátölti a készülékére, vagy ami még rosszabb, hogy az övéről sikerül levarázsolni a sok zenét.

Sajnos, nem sajnos, de nem volt még soha Ipodom és iTunes-t is vagy 2 éve használtam, de az a tippem, hogy ha nem adok meg forrás könyvtárakat telepítés után akkor nem fogja behúzni a zenéimet. Viszont az ő készülékéről óhatatlanul le fogja tölteni a zenéket az én gépemre, vagy nem?

Kérdés: Mire figyeljek oda, hogy rendben menjen a dolog?

szerk: http://www.wikihow.com/Upload-Songs-to-an-iPod a 7-es pont a probléma.
Lehet, hogy kézzel kéne hozzáadnom a számokat?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

semmi érdembeli?

ubuntu (11.04) alap lejátszójával nekem sikerült gond nélkül átrakni zenéket, semmi itunes, semmi sync
____________________
http://asva.info | Vicces képek | LinkTömörítő | Android hírek, tippek

Az itunes-ba meg lehet adni, hogy manuális legyen a sync akkor nem tölt le semmit sem a gépre az ő ipodjáról és nem is töröl le semmit sem az ipodról.

kérdésedre itt a hivatalos válasz:
http://docs.info.apple.com/article.html?path=iTunesMac/10.2/en/itns3278.html