Szavazás: Hányadik "Ebben is Linux van?" cikknél lesz helyesen írva a cím?

[ ] soha
[ ] dehisz ez így jó
[ ] troll
[ ] a nat biztonságos

Hozzászólások

Egyébként te írtad rosszul, mert nem "Ebben is Linux van?", hanem "Ebben is van Linux?". ;)
Amúgy [ X ] troll :D

egy kicsit off, de meg tudná mondani valaki, hogy a hupper pluginomban miért nem működik a trollszűrő?

"amugy valoban kb. 0 infotartalmuak az "Ebben is van Linux" cikkek"

+1

Azon gondolkozom, hogy mi lehet ezekkel a cikkekkel trey célja. Mert amit írt, hogy "az inspirált, hogy alig tudok mostanában olyan műszaki cikket a kezembe venni, amiben ne lenne valamilyen formában Linux", az csak az ok.
Lehet a célja mondjuk az, hogy megmutassa azon kétkedőknek, akik szerint a világon nagyon kevés eszközben van linux, hogy igenis sok eszközben van linux. Én nem hiszem, hogy sok ilyen kétkedő lenne, mert aki a hupot olvassa, az azzal azért tisztában van, hogy a világon sok eszközben van linux.
Az is lehet a célja, hogy bizonyítsa a linuxot kevésbé kedvelőknek (akikből azért már van pár), hogy a linux igenis jó. Ezzel csak annyi a probléma, hogy attól, hogy a linuxot rengeteg helyen felhasználják, még nem feltétlenül jó (lásd a legyek és az ürülék esetét).

--
Don't be an Ubuntard!

az elso par meg az volt (mig nem volt minden elterjedve a Linux annyira), de ma mar eleg default, hogy ilyen mini embedded rendszerekben vagy Linux vagy vmi BSD fog futni tobb okbol is.

Engem egy "ebben is fut BSD" sorozat jobban erdekelne, annak valahogy ritkabban latom a gyakrlati alkalmazasat es (remelhetoleg csak me'g) nem olyan default

multichoice:

[X] soha
[X] dehisz ez így jó
[X] troll // en is, de te is
[ ] a nat biztonságos

[x] Na és a költői szabadság az smafu?! :D

Tagnap óta követem figyelemmel a blogot, hátha valaki valamelyik hozzászólásban elkotyogja végre, hogy mi az, ami miatt az eddigi cikkek helytelenül írva jelentek meg, de nem kaptam választ.
Nagyon sz*r érzés itt ülni és töprengeni, mi a bánat lehet az, ami c4nn1b4l szerint helytelen. Világosítsatok már fel, légyszi, légyszi!

No, az ilyenekre (meg a politikusokra) szokta apám azt mondani, hogy ki kellene hajtani a gyümölcsösbe, az 350 négyszögöl (kb. 1260 négyzetméter), amellett van 113 mázsa jó kis érett marhatrágya. No, azt kellene szétteríteni a delikvensnek a földön, aztán három nap alatt ásóval beleásni a földbe (nem rota, nem eke), és ha befejezi harmadik este és még fel tudja emelni a kezeit, akkor hadd írjon csak ilyen hülyeségeket...

[x] soha

Az "Ebben is van Linux?" használata szándékos. Az "Ebben is Linux van?" nem fedné a valóságot több cikk kapcsán sem. Ugyanis az azt sugallaná, hogy a termékben csak Linux van. De ez nem igaz, hiszen nem csak Linux van bennük.

HTH

--
trey @ gépház

Találkozol egy mamával a piacon, és segítesz vinni a szatyrát. Az egyiket odaadja neked, a másikat ő viszi. Tudod, hogy amit ő visz, abban tojás van. Hogyan kérdezed meg, hogy a nálad levőben is van-e tojás (tudod, hogy a tiedben biztosan van valami más is, mert kilóg belőle egy hagymaszár)?

(értelmes topikhoz értelmes példa kell)

És ha valaki egy kérdést akar sugallni? :)

Én ebben a topikban most látom először kifejtve, hogy ez a problémád. Érdekelne, hogy honnan fakad a magyar nyelvtan ilyen szintű megértése, és szeretete nálad. 2. lettél az igazgató lánya mögött valami helyesírási versenyen, vagy szimplán csak szenvedély?

[X]a nat biztonsagos.

--
udv:
blokad

A jó kis vallásos topik törölve lett, ez meg... :)

[X] csak hecc|kkelem a hupot, de milyen jól