Létezik olyan billentyűzet, amelynél layout váltáskor megjelennek a karakterek a fizikai billentyűzeten?

Tehát arra gondolok, hogy az egyes billentyűkre nincsenek felfestve vagy az angol, vagy a magyar, vagy valamilyen más nyelv ékezetes karakterei, hanem Alt-Shift hatására mindig azok a karaktere jelennének meg a billentyűkön amire épp váltok. Van ilyen? Vagy nincs igény ilyesmire?

Hozzászólások

Pl. Optimus. OLED keyboardra is rákereshetsz.

https://www.artlebedev.com/optimus/maximus/

Csak már elvileg leálltak vele.
Nagyon drága volt, valamint érzetre se volt olyan jó.

Aztán elment a világ abba az irányba, hogy kényelmes mechanikus keyboard, és nincs rászitázva semmi, mint pl a DasKeyboard.

Elsőre nagyon csábító én elismerem, pláne ha nem csak a betűk cserélődnek, hanem mondjuk a bill kombók helyén valami ikon van, pl a programozásnál a fordítás, de mondjuk egy vágóproginál a funkció. Mondjuk ezt enélkül is megoldották, nagyobb vágóprogikhoz lehet olyat venni, ahol a funkciók vannak felszitázva. :)

Nem teljesen az, amit keresel, de alternatía lehet egy olyan billentyűzet, amire rá van festve a két kiosztás amit használnál. Már ha két fix kiosztáson gondolkozol.

Náluk elvileg megoldható:
https://www.wasdkeyboards.com

Kicsit dolgozni kell hozzá, mert egyesével be kell rendelni a billentyűzetet üresen és a billentyűket az egyéni grafikával, de talán ha rájuk írsz és elmondod mit szeretnél ők is össze tudják rakni.