HUP fiók végleges töröltetése

 ( trey | 2018. február 18., vasárnap - 9:46 )

A HUP fiókodhoz kapcsolódó adatok - e-mail cím, aláírás stb. - végleges eltávolítására az alábbiak szerint van lehetőség:

1.) Belépsz az azonosítóddal / jelszavaddal
2.) Az "ls -1" menüben rákattintasz a /visszajelzés linkre
3.) Tárgyban kérjük szerepeljenek a "HUP account végleges törlése" szavak
4.) Az Üzenet mező kitöltése kötelező, ezért ha mást nem is írsz, legalább a Tárgyat másold bele
5.) Megnyomod az "Email elküldése" gombot
6.) Amennyiben érvényes e-mail címed volt megadva a fiókodban, értesítést kapsz az adataid törléséről.

Megjegyzés: Amennyiben nem érvényes / nem működő e-mail cím volt megadva a fiókodban, úgy magad tudod ellenőrizni a törlés tényét a korábbi profilod és tartalmaid megtekintésével. Amennyiben a fiókadataid törlésre kerültek és a profilod felfüggesztésre került, a profilod URL-jén "Hozzáférés megtagadva. Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez." üzenetet kapsz. Korábbi tartalmaidban a nicked helyett egy uid_<uid> jel lesz látható.