( uid_558 | 2008. 05. 11., v – 23:21 )

Kedves "compi"! Kérlek vedd már a fáradságot és kukkants rá erre a linkre.

Kedves "PutAbout" (bar ne tudom mi volt a szandekod a nickem idezojelbe rakasaval, de ha feletek ez igy szokas, am legyen...) Az altalad megadott linkre kattintva szamomra egy tecnikai innovacio valt mindossze egyertelmuve, nevezetesen hogy a picipuha hatalmas elorelepest tett a bullshitgeneratorok teruleten.

Lehet hogy a picipuha hivok bibliajaban szent es serthetetlen 1. parancsolatkent all, hogy amit a picipuha allit magarol az feltetlenul igaz, es eredendo bun mas forrasbol indormalodni, de ha nem haragszol, ha partatlan es targyilagos informaciokra van szuksegem Kovacs Pistirol, akkor Kovacs Pisti lesz az utolso akit ebben a targyban megkerdezek.

Nem sorolnam fel ujra en is azokat az "innovaciokat" amiket a picipuha megvett vagy egyszeruen lenyult az iparag mas szereploitol - miert is tennem, megtettek mar masok szamtalanszor helyettem ezen a forumon is.

szoftverfejlesztokent nap mint nap talalkozok olyan probalkozassal a picipuha reszerol ami a szabvanyok felrugasat, megtorpedozasat, olyan modszerek es elteresek a fejlesztore torteno erolteteset celozza, ami mas platformon (sot mas forditoval) soha le nem fordulo kodot eredmenyez. ez bizony kokemeny innovacio, de ha nem haragszol nem sorolnam a technikai jelleguek koze. csak egy pelda: a szabvany strncpy a picipuha szerint nem biztonsagos. hasznald helyette az strncpy_s fuggvenyt. ja hogy egy egyedul a picipuha ablakok platformon, a picipuha latvany ce'megmeg forditoval fordithato? hat istenem, elso a biztonsag.

Ha ezután is úgy véled nem adtak, nem adnak semmilyen innovációt se a világnak, akkor... hát nem is tudom, csak sajnálni tudlak.

Vegezetul annyit hogyha az altalad linkelt "dokumentum" szamodra hiteles informacioforrasnak szamit, ami bizonyitja a picipuha innovativ mivoltat, akkor csak sza'nni tudlak.