( YleGreg | 2022. 11. 20., v – 14:47 )

Nem ertek egyet a haborus uszitassal, pl. hogy az Ukranok mind gonosz nacik, es ezert szabad nepirtast csinalni.

Nem ertek egyet a hazugsagokkal, pl.hogy az inflacio es a magyar nyomor nem lenne, ha Ukrajna hirtelen megadna magat, es egyebkent is Brusszel miatt  szivunk.

Nem ertek egyet azzal, hogy Amerika es a nyugat penz keresetre hasznalja a haborut, masok nyomorusagabol profital.

Nem ertek egyet azzal, hogy az elbaszodo kornyezet, ami a gyerekeinknek, unokainknak geci nagy szivas lesz, karmentesitese helyett tovabbra is a szoba kozepere szarunk, haborut szitunk, es fullba tolva a kretent lopkodunk tovabb.

Nem ertek egyet azzal, hogy a populista "kormanyzas" normalissa tette azt, hogy egy kormanyparti pedofil tizedakkora buntit kap, mint egy ellenzeki kepviselo, aki par kilo krumplival szimbolizalja a szavazasok tisztasagat.

Nem ertek egyet azzal, hogy a jovo generacioit tanito embereket nem potoljak, hagyjak kiporogni a rendszerbol, egyertelmuve teve, hogy magyarorszag lakossaganak tulnyomo reszete a szalagmunkas eletpalya var, vagyis gyarmat leszunk.

Nem ertek egyet azzal, hogy azt latom, egyesek szerint az fontosabb, hogy az ember milyen nemzetisegu, vagy milyen nemu, ahelyett, hogy azt neznek, mire kepes, mik a szandekai.

Nem ertek egyet azzal, hogy minden vagy fekete vagy feher, nem ertek egyet azzal, hogy aki nincs velunk, az ellenunk.

Es most megyek porszivozni, mert az legalabb hasznos, nem ugy, mint a fenti pusztaba kialtott szavaim.