( vilmos.nagy | 2022. 10. 27., cs – 13:25 )

Budapesti nemfideszesként egyetértek. Ahol 5 évig laktam a Nagykörúton ott elegánsan eltörölték a ház előtt a parkolót és biciklisáv lett belőle.

Pf, lol. És akkor ahhoz, hogy legyen egy ~4 m^2-es placcom a ház előtt, muszáj autót vennem, vagy mint helyi lakos kibaszhatom a grillpultomat a sörpaddal, és a haverokkal mást is csiálhatunk ott? Vagy csak az autótulajdonlás mellé jár alanyi jogon az ingyen földszinti placc?

Leszel olyan kedves megvenni mellé a parkolót, van belőle rengeteg. Vitézy példálózik a Blaha mélygarázzsal, ami kihasználatlanság révén gokart pálya lett a -3-on, valamiért az nem kell, csak az ingyen parkoló az utcáról.

(és még mielőtt: semmi bajom nem lenne az utcai parkolással, ha egyenlő feltételekkel mennénk bele az utcai közterülethasználatba. ami neked, autótárolásra évi ~5k/4m^2, az nekem is legyen 5k, attól függetlenül, hogy az autómat, a konténeremet vagy a sörpadomat akarom ott tárolni. esetleg kamerával megfigyelt, zárható biciklitárolót építenék oda ~3 szomszéddal. de valamiért ezt nem lehet, autóval jár az ingyenplacc, autó nélkül meg mindenki szopja le magát.)