( Carter | 2022. 05. 26., cs – 12:52 )

Ingatlant nézegetek:

jófogás: 15 megányi JS szutykot tölt be, mire rá lehet kattintani a galériára, különben a kép jön be nagyban. Nem lehet egyből településre szűrni, hanem a megyét kell kiválasztani hozzá. A 15 megányi pakkba nem fért volna bele egy hasznos funkció? És ha én két egymással szomszédos faluban keresgélek, amik más megyében vannak, akkor szopcsi.

ingatlan.com: MI EZ? A tetűség. Betölt az oldal, elkezded gépelni, hogy hol keresed, majd ezután magához tér az oldal (mit csinált eddig??? - 2 másodperc eltelt, gigabites net, kábelen, modern i5 procis gép, vödör ram, nvme ssd) ha begépelted volna hogy "békéscsaba" akkor lesz belőle "késcsaba"... Ráadásul egy felugró ablakbe kell beírni a települést... miért? beírod, hogy szolnok, enter és visszarak a főoldalra, üres a keresési mező. Kattintani kell külön a keresésre, nem entert nyomni! 

Természetesen a hibákat három alkalommal már jelentettem, kaptam is rá választ, hogy majd kivizsgálják... gondolom a mélyen tisztelt - oldalt sohasem használó - UX mágusok és szörnyen hozzánemértő egyéb menedzserek szerint jól van ez így.

Az meg, hogy mobilon az oldalak döntő többsége nem működik, 2022-ben, külön bejegyzést érdemelne... pedig:

 

http://bettermotherfuckingwebsite.com/