( hajbazer | 2021. 05. 23., v – 13:23 )

Nincs és nem is volt, azaz a mostani módosítás szempontjából nem releváns

Nem irreleváns, mert ha lenne, akkor nem feltétlenül okozna bosszúságot az ikonok kiszedése, a betűk elhomályosítása, az elemek felcserélése, mivel nem kellene újra és újra elolvasgatni a menüket, hova is kattintsak, hiszen a billentyűparancsok betanulásával mindez helyettesíthető lenne.

vélhetően ők vannak többen, mert a szoftverergonómia errefelé halad

Igen, tudod intellgienciaszintben is az alacsonyabb IQ-val rendelkezők vannak többen. Akkor az oktatást, a médiát, a tévéműsorokat is hozzájuk kötelező™ igazítani? A felhasználók közül is a tapicskoló digitális konzumer analfabéták vannak többen, akik teljesen máshogy tekintenek egy felhasználói felületre, mint a haladó felhasználók. De van egy kis bökkenő: Ők Chrome-ot és Edge-et használnak, nem Firefoxot. Ugyanakkor, ha Firefoxot használnának, akkor is arrogancia lenne a Mozilla Foundation részéről a többség egységsugarú preferenciáinak a fölérendelése a haladó felhasználók kisebbségének.

El kéne engedned a 800x600-as CRT-det végre...

Nincs 800x600-as CRT-m.

Mert normális monitoron, normális grafikus felületen nincs ezzel semmi probléma.

Ja és, hogy mi a normális™, azt majd a piac™, meg a Mozilla Foundation, meg Zeller Mérnök Úr mondja meg, meg a pofámba villantott reklám, hol kell újravásárolni a monitort a UX-idealizmusok miatt, amik jól néznek ki a UX-ökrök retinakijelzőjén, cserébe mindenhol máshol szarul-húgyul.

a "kevesebb fér ki" igaz, de aki egy listába rakja az 123456 könyvjelzőjét, nos, az más galádságokra is képes.

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot

Tehát megint azzal próbálod igazolni a Mozilla Foundation arroganciáját, hogy egy egységsugarúbb, butább, tapicskolóbb, konzumerebb felhasználási módot mutatsz be felsőbbrendűnek. Akik meg ezzel nem értenek egyet, nyugodtan rohadjanak™ meg™ és szívjanak™, mert ilyen galádságokra™ képesek, hogy állandó guglizgatás helyett elmentik a könyvjelzőiket, viszonylag sokat és rendben tartják őket.

Nomostan a FF ezen változása sem nem animációbuzi

Ööö.. De. A hamburgermenü almenüi például animációval jönnek be 89.0-tól.

igen, való igaz,a  80x25ös karateres felülethez szokott szemednek ez problémás lehet

1280x800-as, illetve 1680x1050-es kijelzőhöz vagyok szokva, csakhogy tisztázzuk, mert a fősodratú, szélsőségesen konformista lejtmeneted közben a felbontásokat illetően is eljutottál 800x600-tól a 80x25-ig.