( Summer6529 | 2021. 04. 30., p – 18:06 )

Szerkesztve: 2021. 04. 30., p – 18:13

hány topicja van ennek? vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne legyetek már ilyen naivak... ha elérjük a számot, amivel lehet fradi meccset csinálni vagy amit bármilyen cél miatt jól el lehet adni, akkor a többiekre már nincs szükség. Sajnálom, akinek nem jutott Pfizer, az így járt :-)

 

 

 

Most Orbán Viktor ismét mert nagyot mondani. Április 30-án reggel a közrádióban lenyilatkozta, hogy május elsején lazítunk, mert pénteken elérjük a 4 millió beoltottat. Lehet menni uszodába, színházba, sőt, meccsre is, ráadásul történetesen utolsó hazai meccsét játssza ebben a szezonban a történetesen már bajnok Kubatov-csapat, a Fradi.

 

 

Közben vélhetően már csütörtök éjjel világosan láthatta minden érintett, hogy ez nem akármilyen kihívás. Mert csütörtök estére csak 3 913 550 beoltott volt (ezt némi nyelvbotlással, de Orbán is elmondta a rádióban), vagyis a pénteki feladat 86 450 oltás beadása lett. Ez nem lehetetlen, de sok

[...]

Nem volt más hátra, be kellett vetni a csodafegyvert: a Pfizert.

Ami a kormány szerint ugyan messze nem olyan jó, mint a kínai, de a nép hülye, könnyen összezavarják az agyát a szakértők, vagy az, hogy ezt kapták az egészségügyi dolgozók és a futballisták is.

[...]

nnentől az történt, amit várni lehetett: oltáshiszti, oltáskáosz. Fórumokban, emailekben, cseteken terjedő információk kora hajnalban, majd fél 7 körül összeomló online felület. Természetesen ismét elővették a túlterheléses támadásos szöveget, ahogy az elmúlt egy évben mindig – hiszen az elmúlt egy évben minden ilyen kampányszerű bejelentés után eszméletlenül gyorsan összeomlott az arra kitalált/fejlesztett/kijelölt felület;

https://telex.hu/velemeny/2021/04/30/orban-viktor-es-a-tomeges-oltaskao…