( trey | 2021. 03. 08., h – 07:54 )

Á, azért volt fontos, és októbertől milyen másik mérőszám lett fontos?

Kinek, minek, micsoda?

 December óta, de ki számolja.

December 26-án érkezett meg az első szállítmány. Most tényleg ennyire szőrszálhasogató vagy? A kb. szerinted mit jelent?

 Mármint azokban az országokban, ahol elbaszták a járványkezelést. Ahol nem baszták el, ott nem sürgős, lásd ugye például Új-Zéland és Ausztrália, ahogy Dél-Korea is csak 0,44 százalékon áll. A probléma az, hogy az elbaszott járványkezelést nem javítja meg az oltás.

:D Ezek a komolytalan hozzászólások. Európáról tudnál valamit mondani? Miért nem egy lakatlan sziget a mérőszámod?

Tudod, a halottak száma nem fog csökkenni, az növekszik.

Most komolytalankodsz megint? A briteknél a vakcinázás után harmadára csökkent a halottak száma. Vagy most éppen ahogy kedved tartja, egy szakaszt elemzel a járványból, ha pedig úgy, akkor a kezdetek óta nézed?

Hát, mindenki ilyen, hogy halott, csak még nem exitált... azért nagyrészt 5-10-15 éves életkilátású emberekről beszélünk, akik amúgy eléldegéltek volna a kezelhető betegségeikkel és több ezer olyanról, akik még 20-30 évet élhettek volna és semmi összefüggésbe nem hozható betegségük nem volt, mert a csípőkopás, a csontritkulás vagy az ízületi kopás nem kimondottan kockázati tényező és valamit kellett írni az alapbetegségekhez.

Persze, a végső stádiumos rákosok jellemzően 5-15 évet élnek és elégedettek az életükkel. :D