( kikadff | 2021. 03. 07., v – 09:26 )

Nos, nem olvastam bele magam ebbe a terület felajánlásos fiaskóba, de ha úgy volt ahogy írod (elhiszem amúgy), akkor ez szándéktól függetlenül is nagyon durva hiba. Viszont az, hogy valaki egy durva politikai hibát követ el, vagy konkrétan hazaárulást (szerintem minden országban az egyik legsúlyosabb bcs, FIXME) az nem mindegy, óriási különbség van közte, nem igazán lényegtelen aspektus. Nem mindegy, hogy belebukik, vagy életfogytos börtön vár rá.

Ez az állásfoglalásom. Kivonatolva: nagyon durva hiba, de nem hazaárulás.

Nem zavar a helyesírási hiba, egyrészt mert szoktam hibázni (még kisbetu is :D), másrészt meg mert amúgy viszonylag jó a helyesírásom, bár nyilván egy hivatalos levélben meg egy fórumban mobillal írva, autokorrektet javítgatva, teljesen más ;) Úgyhogy mea culpa, köszönöm, hogy kijavítottál, nem vettem azt észre. Még egyszer, köszi. ;)

Te nem szoktál helyesírási hibát véteni itt a hupon? Vigyázz! :D

Nem kívántam felsőbbrendűnek mutatkozni, főleg nem okoskodni. Kijavítottak, hogy amit csinált az nem hazaárulás, arra reagáltam, hogy valószínűleg tévedésben vagy, azért értelmezted úgy hogy ez lehet hazaárulás is.

Amúgy ezzel is egyetértek maximálisan, ezért válaszolgatok itt neked:

Mondjuk érdemes tökéletesnek lenni, ha ilyen ócska támadást indítasz valaki ellen.

Ez rád is vonatkozik, furcsa hogy csak mással szemben érzed validnak. Igazán az az olcsó, hogy ahelyett, hogy azt mondanád, bocs ezt benéztem, de amúgy akkor is gáz a történet (az!), ahelyett nem is számolom hány kommenten keresztül arra mész, hogy én vagyok aki támad, aki okoskodik, aki nem tud helyesírni, aki terel, aki olcsó, gúnyolódsz, stb.