( geza42 | 2021. 01. 13., sze – 21:15 )

Ők nem félreértik, hanem az ő felfogásukban a "harcolj pokolian" üzenet Trumptól pontosan azt jelenti, ami történt.

Meglehet. De akkor innétől kezdve egy politikus mondjuk nem mondhat egy picit is tüzesebb beszédet, nehogy valami ember/csoport félreértse, és erőszakot kövessen el? Lesznek tiltott szavak, amiket nem mondhat ki? Pl. a "fight" akkor tiltólistán? Vagy csak a "fight like hell"? A "fight hard" az mehet?

Tudtommal egyik ilyen gyűlés után sem történt hasonló eset.

Akkor akár jogosan feltételezhetjük, hogy a Capitoliumnál se fog. De ezt csak úgy mondom, nem akarok érvelni semmi mellett.

Most azonban közvetlen erőszakot szült a hazudozása, ami nem maradhatott következmények nélkül.

Így van, ezzel egyet is értek, szóval lehet, hogy félreolvastad, amit mondtam, vagy nem tudom, miért írod (vagy rosszul fejeztem ki magam).

Így leírva elég nagy ökörségnek tűnik egy ilyen terv, nem?

Nekem abból, amiben ezek a QAnonos hisznek, nem úgy tűnik, mint akik racionálisan gondolkodnak, szóval szerintem simán csinálhatnak bármilyen nagy ökörséget is. Amúgy nemtom, hogy a QAnon pontosan micsoda, milyen csoportosulás. Szóval hogy mennyire illik rá a "pár fanatikus" jelző. A hozzászólásod elején még azt írod, hogy sokkal többen vannak. Szóval ha kicsit is szervezettebbek, akkor miért ne csinálhatnának komolyabb "balhét" feltüzelés nélkül is. Ezernyi példa van a történelemben erre.