( answ | 2021. 01. 10., v – 23:23 )

Mindenkinek joga van elmondani a véleményét. Jogodban áll hülyének lenni. Gondolj bele régen azt hitték hülyének (és kevesebben voltak), akik azt mondták hogy a Föld gömbölyű (valójában geoid alakú, de mindegy). Ahogy az is elfogadott volt, hogy a Nap kering a Föld körül. Semmelweis-t is kinevették, cenzúrázták. Azok az orvosok képzeld el hány felnőttet és csecsemőt öltek meg? Ha ráerőszakoljuk mindenkire a mi "igazságunkat", akkor nincs fejlődés. Sok-sok ilyen hülyeség között (ami engedélyezve volt) jött elő szinte mindig valami nagy előrelépés. De amíg cenzúrázzuk, tönkretesszük a számunkra nem tetsző véleményű emberek életét, addig ne beszéljen senki szólásszabadságról.

Ajánlom figyelmedbe mi lett a Nobel-díjas kutatóval, akinek ma nagyon sokat köszönhetünk: https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Watson

Olvasd el végig! Ő volt az egyetlen, aki eladta inkább a díját, mert annyira tönkretették, annyira ellehetetlenítették és csak a kutatásnak élt egész életében, amit nem tudott így folytatni. Aki pedig megvette a díját, az tiszteletből visszaadta neki. Nem amerikai volt, hanem orosz. Szégyen.