( answ | 2021. 01. 10., v – 22:02 )

Megmondom őszintén engem a szólásszabadság érdekel és nem a választási csalás. Most mobilról vagyok, de több esetben is találtak + Trump szavazatokat, sőt egyszer Bidenhez számolták a Trumpra szavazók voksát. Erre azt mondták ja bocs így volt, korrigáljuk vagy rosszul volt beállítva a gép, de ez nem csalás hanem véletlen tévedés. Játszd el ezt a NAV-val légyszíves és mondd ugyanezt, ha feltárnak nálad adóhiányt, hogy ez nem csalás volt, csak véletlen tévedés. Vagy gondold el Magyarországon, ha kiderülni hogy csak néhány ezer szavazata eltűnne egy pártnak, majd előkerül, mekkora botrány lenne belőle. Egész EU rajtunk cikkezne, ilyen-olyan eljárás indulna, stb..

Egyébként ezt nem is titkolják a demokraták, hanem azt mondják "nem volt jelentősége" a dolognak, mert nem fordított az eredményen. 

És újra elmondom nem lehet valakit a véleménye miatt ellehetetleníteni. Teljesen mindegy milyen oldalon van. Aki ezt a jövőt akarja az költözzön Észak-Koreába! Ott a kedves vezető majd megmondja mit lehet mondani és mit nem..