( bognarattila | 2021. 01. 10., v – 14:32 )

Egyelőre ott tartunk, hogy Trump az elnök, ő csinálja a balhét. Bocs, mégsem, mert semmi ilyet nem mondott/csinált, ő csak simán mond valamiket a Twitteren, amik akár igazak is lehetnek.  Hogy alternatív valóságban, vagy sem, az szerinted mindegy. Ha valaki elhiszi és emiatt felhergelődik, akkor az is egyéni szoc. probléma.

Azt sem értem, hogy mikor fogadnád el, hogy Trump hazudik. Számomra úgy tűnik, hogy számodra az az axióma, hogy Trump igazat mond.

De azt sem értem, hogy miként jön most ide Biden. Nem ő okozta a balhét. Trump hazugságait is évek óta eltűrték. Simán lehet, hogy Biden is így jár, lehet, hogy neki nem is lesz 4 éve a Twitteren, mert látszólag konkrét következményekkel jár a hazudozás. Akkor Biden majd verje a tamtamot, hogy bezzeg Trumpnak 4 éve volt hazudozni?

Őszintén szólva azon vagyok meglepődve, hogy ezt még nem hoztad elő: https://www.foxnews.com/media/twitter-permanently-bans-trumps-but-iranian-ayatollah-louis-farrakhan-chinese-propagandists-still-active

Én is furcsának tartom, nem értek vele egyet, talán annyit tudok elképzelni oknak, hogy az USA-ban egyelőre nem okozták több ember halálát. Merthogy Trump is sok-sok éven át mondhatna a hülyeségeit, de a legutóbbi zavargások túlmentek egy határon.