( asch | 2020. 10. 12., h – 12:07 )

> Ez a probléma napjainkban, hogy vannak emberek, akik virológiai tanácsokat egy idióta gyógyszerésztől szerzik be és még hirdetik eme téveszméjüket az interneten.

Leírtam, hogy nem Gődény az akire elsődlegesen hallgatok, hanem csak meglepő módon éppen olyan dolgokat mond, amiket már eddig is igaznak tartottam más forrásokból. Demonstrálni is magamtól akartam nagyjából a korlátozások első pillanatától kezdve, már akkor amikor még nem is létezett a csoportja. Nem ő bírt erre rá, csak csatlakoztam az általa szervezett közösséghez. De nyugodtan támadd csak a személyt az érvei helyett, nem fogom linkelni a.te.ervelesi.hibaid oldalról a megfelelő passzusokat! :-)

> Ha majd a fogad romlik, kihez fogsz fordulni?

Amióta paleózom, azota nem romlanak a fogaim sem :-) De nyilván ha fájna, vagy muszáj lenne tömni, akkor megcsináltatnám egy fogorvossal. Direkt leírtam, hogy vannak kezelések, amik működnek és szükségszerűek, pont a félreértések elkerülése végett. Rengeteg működő és hasznos kezelés létezik, amik az orvoslás hitelét adják. És ezt a hitelt arra is használják, hogy eladják vele a nem működő kezeléseket is. Ez a baj.

> Egyébként nincs is vírus, a föld meg lapos, te meg idióta vagy. Gratulálok.

Most kivel vitatkozol? Mondtam olyat, hogy nincs vírus? (Egyébként nem 100%, hogy van, de teljesen lényegtelen kérdés, nem ez a lényeg :-) Nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy pánik vezérelte nem ésszerű intézkedéseket hoznak ellene, amiknek egy rakás mellékhatása van, amit fel sem mértünk félelmünkben. (A mellékhatást orvosi gazdasági és társadalmi értelemben is értve.)

Mondtam olyat, hogy lapos a Föld? Egyszer felvettem munkahipotézisként, és egy rakás ellentmondásra jutottam. Ezért elég jó konfidenciaszinttel állíthatom, hogy nem lapos a Föld. Emlékeim szerint még viccből sem írtam itt a hup-on, hogy lapos volna. De ha esetleg mégis találsz tőlem ilyen kommentet, akkor az vicc volt, csak nem működik az iróniadetektorod.