( BaT | 2020. 03. 24., k - 09:33 )

Számomra eléggé felemás élmény volt. Összefoglaló itt.

Direkt a magyar közvetítést néztem, kíváncsi voltam hogy a közvetítők mit tudnak kihozni ebből a szokatlan helyzetből. Nekem kicsit sok volt a technikai részletek magyarázata az aktuális közvetítés helyett, illetve felmerültek menet közben olyan kérdések amikre nem igazán jött válasz a megfelelő felkészülés hiányában. Az mindenesetre pozitívum volt, hogy főleg Wéber Gábornak azért volt némi fogalma arról, hogy milyen ez a világ, nekem volt újdonság az elhangzottakban.

Az aktuális futam elég kaotikus volt. Sok technikai probléma adódott, pl. Lando kihagyta az időmérőt és a futam jelentős részén is AI vezetett helyette. A versenyzők sokat hibáztak ami a gyengére állított sérülés szimuláció miatt nem igazán bosszulta meg magát. Megintcsak pozitívumként említem hogy a valódi versenyzőktől azért lehetett látni szép megmozdulásokat, pl. az utolsó körben a 3. helyezett az utolsó kanyarban dőlt el.

Összességében pacsi a Libertinek és az M4-nek egyaránt hogy próbálnak kihozni valamit a helyzetből, de ez inkább csak bohóckodás mint komolyan vehető versenyzés.