( KaTT | 2019. 11. 15., p - 00:01 )

Én ilyesmi méretű TV-n ami 4K-s látom, ha nem 4K-s tartalom van az élességén (Blu-ray-ről nézve például, igaz, talán közelebbről). Sőt, mivel főként az olcsóbb 4K-s TV-k nem jól skálázzák fel a 720p és 1080p-s tartalmat 4K-ra, még szinte zavaróbb, mintha FullHD-s felbontásban nézném. Mindenképpen 4K-s TV-t vennék már ilyen árban, ilyen méretben, nem kisebbet.

Sőt, én sem ragaszkodnék az okos TV irányhoz, mert én igazán jó, kompromisszum mentes, TV-be épített media player-t TV-ben még nem láttam. Akkor lett elegem az ilyenekből, amikor a sokadik történet volt, hogy hálózaton / USB-s SSD-n lévő film vagy akadt (nem volt elég CPU a kitömörítéshez, vagy nem volt támogatott az MP4 profile), vagy nem volt hang (DTS/AC3 támogatásának hiánya / bármilyen más miatt). Egy bármilyen külső média lejátszó pedig mindegyiket tökéletesen lejátszotta.
Nekem mások a szempontok, főként filmnézésre veszem majd, ha újat veszek, nekem elégek a 2 HDMI / 1 Display Port bemenetek, és annyi, hangot is erősítőn át fogok hallgatni, nem a TV-be építettet.

Oled-ről: érdemes lenne megnéznie valamilyen nagyobb bemutatótermes boltban, akár valamelyik plázában, hogy ő látja-e a különbséget és fontos-e neki.