( SzaCsaJo | 2019. 06. 15., szo – 17:06 )

Megtanultam néha megéri végletekig eltolva visszadobni.
"ami nem öl meg az megerősít" Élsportolónál őt látod fent a hegycsúcson, de nem látod mennyien indultak, és abból menyien estek ki különböző sérülések miatt. Ők aki nem haltak ugyan bele de nem biztos hogy erősebbek lettek azáltal hogy túl lettek terhelve.
Gulág ott viszont látod mi lett velük. Belehaltak.
Aki fejben nem volt erős, ott kiesett, nem meggyógyult és erős lett. Akik túlélték "tovább" éltek mint akik nem járták meg. Ők sem erősebbek lettek hanem egyszerűen a gyengék (lehet hogy nagy volt meg erős elbírt 100kg de a vérhast vagy a tífuszt nem) egyszerűen nem jöttek haza. Milyen fura a ha fogsz egy csoportot és meghagyod a 20% legerősebbet, ezt után összehasonlítod a kontroll csoporttal tényleg erősebbek lesznek.

Fitt lesz. Minden napi testnevelés mond valamit. Vagy ez egy burkolt kormánykritika?
Megnevelik, ha a szülőnek nem sikerült 18 év alatt akkor majd most 2 hét 3 hónap alatt valakinek fog.

Akkor írd már össze ki mit vár tőle, gondolj arra ha bevezetnék, a politika mindenki igényét ki szeretné szolgálni, azaz mindet megígéri. Nézd meg a rászánt időt.
Gondolj oktatásra Általános iskola túlterheltek a gyerekek csökkenteni kellene a tananyagot azt felcsökkentik. Mindenki csak hozzá tenne.
Szakmunkás Detto, Gimnázium miért pont az maradna ki. Főiskola Egyetem nézd meg, amikor itt szóba kerül, legyen több, legyen kevesebb, legyen más, több elmélet, több gyakorlat.
Na akkor, a sorkatonaságnál mennyi esélyt adnál annak, hogy sikerül?