( Kormoran | 2019. 06. 13., cs – 13:13 )

+sok

véleményem szerint az ilyesfajta praktikus dolgokra sokkal nagyobb szükség volna mint a fegyverhasználat elsajátítására. mindig elhűlök rajta amikor ismerőseim körében kiderül valakiről hogy nem tudja megvarrni magának az elszakadt gatyáját, nem tud teszem azt kicserélni egy villásdugót a drót végén, nem tud magának ehető ételt előállítani nyers alapanyagokból, nem tud megélezni egy kést, nem tud használni egy fúrógépet, nem tud vérző sebet ellátni, nem tud egy kibaszott kapát használni, nem tud csomót kötni és még oldalakon keresztül sorolhatnám. kétségbeejtő.

a fegyverhasználat oktatása véleményem szerint konkrétan kontraproduktív, egy normális életben használhatatlan, cserébe megfelelően zakkant alany esetében közveszélyes tudás. legyünk már kicsit reálisak, krízishelyzetben összesítve nagyobb problémát okoznak az életképtelen civilek mint az hogy kevesen tudnak lőni.

"all submitted complaints will be forwarded to /dev/null for further investigation"
"ez ilyen hippi kommunás felfogás, ahogy Stallman sámán módjára dobol a nagy hasán, hogy GNU, free software, free as free beer."