( Zsugabubus | 2017. 12. 05., k – 18:56 )

Szóval szerinted a zabos trutyi (gyakorlatilag egy feldolgozatlan, tápanyagokban gazdag élelmiszer) szerinted az ipari termék (betakarították meg felaprították, ennyi az ipari benne, az ízesítés meg lehet szar is, jó is), az agyonfeldolgozott, gyakorlatilag maradékból készült virsli meg párizsi a "természetes", és nem elhagyható az ember étrendjéből, aha. Mondjuk egy sportolót, akinek a kaja nem csak gasztronómiai élmény, hanem a teljesítményhez is elég sok köze van, megkérdeznél, hogy mi erről a véleménye, kíváncsi lennék a válaszra. Jóízű zabos kaját enne-e inkább minden nap, vagy virslit. (Egyébként megint kevered az ízélményt a táplálkozásilag hasznos dolgokkal. Lehet a virslit jóízűen enni igen, attól még simán elhagyható az étkezésből, attól nem lesz bajod, ha holnaptól nem eszel egyet sem).