( Andrei | 2016. 10. 29., szo – 08:51 )

Nyilvan mindenki kepes megoldani egy SCSI kabel bedugasat a helyere. Arra azonban erdemes lenne figyelni, hogy a toltokabel es halokabel bedugasa meroben mas jellegu folyamat.

Amikor a SCSI kabelt pakolod a helyere, akkor 'elvileg' egy olyan tevekenyseg, ahol elotted van a kabel es a csati, latod oket, jo esetben meg van vilagitva stb. stb. A toltokabel bedugasa kicsit mas. Lehet, hogy lefekveskor, lekapcsolt villanynal jut eszedbe, kitapogatod a kabelt/telefont a melletted levo ejjeliszekrenyen (mert mondjuk nem akarod felebreszteni a parodat egy villanykapcsolassal) es megprobalod a telefont vaksin toltore tenni. Hasonlo elofordulhat olyanoknal, akik a kocsiban kabellel toltik a telefonjukat. Gyakran ott is a forgalomban vannak (pl. pirosnal), szoval nincs meg a 100%-os figyelem. Most olyanrol nem beszelek, hogy mondjuk 60-70-80 eves embereknek, gyengenlatoknak ez megintcsak lehet konnyebseg, ha nem kell az iranyra figyelni.

Nyilvan nem lehetetlen, csak nem jo. Nyilvan a SCSI kabelnel nagyjabol sokkalta fontosabb a szabvanyok lekovetese. Az Apple cuccainal erre mindig helyeztek hangsulyt, hogy apro dolgok egy kicsit jobban mukodjenek ezaltal a felhasznalo ugy erezze, hogy jobban testhezall neki a cucc (hogy ez mennyire sikerult, az mas kerdes).