( kroozo | 2015. 04. 27., h – 21:43 )

Őszinte leszek veled, annyira nem érdekel a snappy, hogy ennek én részleteiben utánaolvassak, az általad felhozott érvekre reagáltam, gondolván, hogy te mind hozzáértő a szerinted a témában releváns érveket fogod felhozni.

Annak fényében mondjuk, hogy láthatólag nem vagy hajlandó meghallgatni a másik oldal gondolatait, és vagy lesöpröd azzal, hogy nem úgy van, vagy megpróbálod mindenki szájába adni, hogy direkt félreérti, meg eltúlozza, közben a gondolatmenet számodra kellemetlen részeit egyszerűen figyelmen kívül hagyod, szóval ennek fényében szerintem nem olyan nagy vétség részemről sem, hogy nem olvastam utána részleteiben.

Főleg, mikor olyanokat írsz le, hogy "Én nem hülyézném le azt az ügyfelet aki mondjuk a stabil kiadású platformhoz ragaszkodik" miközben láthatólag nem esik le, hogy a stabil platformhoz ragaszkodás egyik legfőbb oka általában, hogy ne tegyen fel minden jöttment app egy rakás a disztribútortól különbözően buildelt függőséget, amit meg te szeretnél az arcába nyomni a konténereddel.

Nézd, értem én, hogy érintettként fáj, amikor az ember dédelgetett kicsi gyerekét kritizálják, hidd el, nem bántani akarlak én téged, akár még azt is elhiszem neked, hogy a snappy alapvetően egy jó szoftver, de azért lásd be, itt valami kívülálló szemmel egy kicsit félrecsúszott a kommunikáción. Legalábbis nekem a cikkbeli deb megy, snappy jön, az azt jelenti, hogy nincs tovább deb. Vagyis a snappynak azt le kell váltani. És ha az ilyesmire vonatkozó kérdésekre egy fejlesztőtől azt látom, hogy elkeni, hogy ez csak a fingósappnak van, meg nem a libekről van szó, miközben az jön le, hogy direkt nem akarod érteni a felvetett problémákat, annak nincs jó optikája. Nem mintha eddig komoly esély lett volna rá, de egy egy ilyen megnyilvánulás után nálam bizony kap egy olyan strigulát, hogy ilyenbe pakolt izé alaposabb elemzés nélkül a közelébe nem megy semmi komolyabbnak, amihez közöm van.