( Ritter | 2014. 04. 14., h – 21:29 )

Ha már képtelen vagy a Google szakszerű használatára segítek neked

A beteges Steve Jobs gyűlölködéseddel nem tudok mit kezdeni. Ha azt képzeled, hogy az iPad csak marketingben volt más mint az akkori Tablet Pc-k akkor nincs fogalmad a valóságról.

Hiába szajkózod fanatikusan a 2003-as évet én egy iPadnál csak két évvel korábban megjelent modellt hoztam példának. Az is ugyanolyan ormótlan darab volt mint a többi. Mi történt 2003-ban? Akkor vesztetted el a szüzességed? :-)

Hivatalos állásponom a Stylussal kapcsolatban az, hogy egy szűk réteget leszámítva faszt sem érdekel. Szerencsére az iPad használatához szükség sem volt stylusra, de ha valakinek ez a perverziója nincs akadálya csak kapacitív stylust kell beszereznie. Ezzel szemben a Tablet Pc használatához szükség volt stylusra mert az apró ikonok és menüpontok ujjal nehezen használhatóak. Magasról szart a Microsoft a tablet desktopra, ezért ugyanazt azt a desktopot kapta a Tablet Pc is mint a hagyományos desktop. Az Apple ezzel szemben nem az OSX desktopot tolta rá a tabletre hanem fejlesztett egy teljesen újat, figyelembe véve az touch desktop sajátosságait.