( zoli78 | 2013. 06. 13., cs – 21:57 )

OTG? volt már, hogy túrán nem volt senkinél laptop és át kellett volna másolni a fényképezőgépemmel készített képeket valakinek... akkor jól jött volna az OTG kábel (SGS2-m van, ami elvileg tudja).

HDMI? sajnos az MHL is egy drága kábelt igényel, de ott a lehetőség, ha lenne mire kötni és full screenben akarnék játszani.

vezeték nélküli dolgok használatára kényszerítés: hát ne lásd, hogy most hogy áll fel az ötlettől a szőr a hátamon! Csak a gond van az ilyenekkel!

USB-ből nincs többféle! Van a szabvány és vannak azok a dolgok, amelyek nem is USB-k (én régen attól kaptam hülyét, amikor fényképezőgépeknél még az eladó is magyarázta, hogy ehhez 4 pólusú mini usb kell! de olyan nem is létezik! :D a canon, nikon, sony, ... mittoménmik saját csatlakozói nem usb szabványúak, az USB emblémát rá se tehetik és nem is hívhatják úgy.)

Milyen rendszerpiszkálgatásra szorulsz te android alatt? nekem még mindig a gyári OS van rajta rootolás nélkül és tudom használni ARRA, amire tervezték (és amire én is megvettem).

Az, hogy az apple fitogtatva saját erejét és dominanciáját direkt egy másik szabványt kreál és nyomat az NFC helyet, pontosan az, ami: oszd meg és uralkodj! Ezért utálom őket!

Emlékeztetők, amit a gépen beállítok: pontosan ugyanezt tudja az android is a google calendarral karöltve!

sok kiegészítő az iphone-hoz: ja, kurva drágán! és ha egy nyamvadt usb-t rá akarsz kötni, akkor már mélyen nyúlhatsz a zsebedbe. Ha hasonló funkcionalitást akarsz, mint egy mezei androidos telefon, akkor egy zacsiban cipelheted magaddal a kiegészítőket és ha még használni is akarod, akkor rájössz, hogy egy karácsonyfát vettél! Mindez azért, mert nekik mindig más utat kell járniuk...