( hans1985 | 2013. 02. 08., p – 14:09 )

Nem akartalak meggyőzni semmiről, csak elmondtam, hogy hogy működnek a dolgok. Ez van Android alatt is az ingyenes app-okkal és ez lesz itt is.
Hogy a Gnome csapatban a hivatalos alkalmazáslistát összeállító emberek mennyire lesznek körültekintőek vagy sem, és mennyire válogatnak össze fos app-okat, azt nem tudom, nem tudhatom, csak remélem, hogy ahogy eddig is, most is olyan jók lesznek mind, vagy legalábbis nem rosszabbak.

Fogalmam sincs mi lesz a jövő ennek a döntésnek a nyomán... újraírják az Evolution-t JS-ben, esetleg a Nautilust, a Eye of GNOME-ot, a Gedit-et, F-Spot-ot, Banshee-t, Totem-et???
Te tudod mi lesz ezekkel? Újraírják JS-ben és szarok lesznek szerinted? Vagy ezeket kukázzák, és kapunk új app-okat helyettük?
Tényleg nem tudom mi lesz, de nem fog megbukni a Gnome, hanem személyes véleményem szerint jobb lesz. Lehet, hogy változnak még a dolgok, és ez a JS dolog is kiegészül mással, vagy átalakul még, kitudja, de egetrengető, a Gnome prjekt totális bukását eredményező döntést nem hoznának csak így, ebből pedig az következik, hogy a JS-re váltás sem lehet oltári nagy ökörség? Vagy már csak én egyedül gondolom ezt így itt a HUP-on, ebben a topic-ban?

Persze lehet én és a teljes Gnome projekt tévedésben van, lehet... az is lehet, hogy holnap elüt egy autó... lehet..

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com