( cherockee | 2012. 08. 25., szo – 18:52 )

"Ezt hol is olvastad, vagy ez most olyan, mint a veszteséges app store? ;)"

Én erre mondtam azt, hogy meghazuttolsz.

Egyébként már látom, hogy nem annyira beszélünk különbözőt, remélem te is. Én nem vitatom, hogy hasonlóak a termékek, azt vitatom, hogy ez természetszerűleg másolás kell legyen. Azt láttam az iPhone előtt is, hogy erre fog menni a piac, erre kell neki, már akkor is voltak appstore-szerű kezdeményezések, csak nem a gyártóktól közvetlen, már akkor is egyre kevesebb gomb, egyre nagyobb touch-felület volt az irány, és ezért nem érzem úgy, hogy az Apple magatartása, miszerint innentől csak az övék kell legyen minden, az korrekt.

"Mi van, ha idő közben valaki saját kútfőből, vagy akár a konkurencia termékét kutatva azt találja ki, hogy ő is ezt a formát követné"

Erre mondanám azt, hogy bullshit. Ha az Apple állítaná ezt, akkor is.

Ebben nem értünk egyet, én nem egyszer láttam már, hogy az én következtetésemről nem tudva valaki pont ugyan arra jutott, akár évekbe tellő út megtétele után is. Alapvetően nem abban hiszek, hogy 1000 féle igazság van, ezért nem lep meg, ha valaki előáll valamivel, ami nem új.

Viszont mielőtt lerohannának, nem mondtam, hogy a Samsung nem csinált hülyeséget. Csak azt, hogy az Apple se vétlen és etikus.